Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Οι όμορφες χώρες, όμορφα προδίδονται: Δείτε σε τι συμφώνησε ο Τσίπρας από το 2013 για να γίνει πρωθυπουργός (!)

Το παρόν άρθρο δημοσιεύθηκε στις 1 Απρ. 2019. Επειδή γίνεται πολύς λόγος για πιθανές μεθοδεύσεις για την συνδιαχείριση του Αιγαίου, το αναδημοσιεύουμε...

iEpikaira.- Για όσους έχουν ακόμη αμφιβολίες για τις επιδιώξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, αρκεί μετά από περίπου έξι χρόνια να ανακαλέσουμε από την μνήμη μας μια αδιάσειστη απόδειξη για τις προθέσεις τους! Αυτό είναι το ταξίδι του Τσίπρα στην Αμερική το 2013 πριν ακόμη γίνει κυβέρνηση. Τότε ήταν που έλαβε και το χρίσμα του Πρωθυπουργού. Πολύ περιληπτικά θα αναφέρουμε τί συμπεριλάμβανε η επίσκεψή του. Κατ΄αρχήν μίλησε στο ίδρυμα Brookings και εν συνεχεία έκανε συναντήσεις στο ίδρυμα CSIS. Επίσης, σύμφωνα με ανεπίσημες διαρροές, είχε συναντηθεί και με στέλεχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ καθώς και με υψηλόβαθμα στελέχη του ΔΝΤ.

Συγκεκριμένα για το ίδρυμα Brookings θα αναφέρουμε ότι: 
1) Πρόεδρος του διοικητικού του συμβουλίου είναι ο Τζον Θόρτον, τ. πρόεδρος της Goldman Sachs, 
2) Στο εν λόγω ίδρυμα είχε προσκληθεί και ο ΓΑΠ πριν γίνει πρωθυπουργός, 
3) Ο Τζόρτζ Σόρος είναι ένας από τους κύριους χρηματοδότες του. 
Διαβάστε οπωσδήποτε και ΕΔΩ!
Για το δεύτερο, το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (CSIS) της Ουάσιγκτον, είναι μια σκληροπυρηνική νεοταξική "δεξαμενή σκέψης" που σχεδιάζει την πολιτική που πρόκειται να ασκηθεί από κυβερνήσεις και διεθνείς οργανισμούς. Ένας εκ των σχεδιαστών της πολιτικής του CSIS είναι ο διαβόητος Μπρεζίνσκι, φανατικός αντικομμουνιστής (!) που αυτό από μόνο του σαν γεγονός θα λέγαμε ότι ήταν τουλάχιστον παράδοξο (!) για τον τότε "επαναστάτη Τσίπρα" να συνδιαλλαγεί μαζί τους. Ο Μπρεζίνσκι διετέλεσε σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ επί Τζίμι Κάρτερ, και σύμβουλος του πατέρα Μπους.
Ο Μπρεζίνσκι, σημειώνουμε ότι επισκέφθηκε την Αθήνα μόνο και μόνο για να εγκωμιάσει τον Λ. Λαυρεντιάδη, ο οποίος χρηματοδότησε μια έδρα Μελετών στο CSIS, με αντικείμενο τη Νοτιοανατολική Ευρώπη (sic), η οποία πήρε και το όνομά του! Σημειωτέον ο Λαυρεντιάδης έχει κατηγορηθεί για συνδιαλλαγές με υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΕΠΑ (τα οποία έχουν ύποπτες οικονομικές σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ και πολύ μαύρο χρήμα αγνώστου προελεύσεως !!), στην οποία χρωστά 130 εκατ. ευρώ φυσικού αερίου που προμηθεύτηκε για τα Λιπάσματα Καβάλας ELFE και πασχίζει να βρεί φτηνό φυσικό αέριο για να γίνει κερδοφόρα η βιομηχανία του. Το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.
Εδώ θα αναφέρουμε την τότε δήλωση του Λ. Λαυρεντιάδη όταν υποδέχτηκε τον Μπρεζίνσκι. «Είναι σαφές ότι υπάρχει στενή σύνδεση στην επιχειρηματικότητα και την παραγωγή πολιτικής. Αυτή η σύνδεση είναι ιδιαίτερα προφανής σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο για την ανάπτυξη της παγκόσμιας οικονομίας». «Πιστεύω ακράδαντα ότι αποτελεί ευθύνη των επιτυχημένων επιχειρηματιών να συνεισφέρουν στη διεθνή κατανόηση, στην περιφερειακή σταθερότητα και στην παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη...».

Επανερχόμαστε στον Μπρεζίνσκι που ανήκει στην ίδια σχολή με τον Κίσινγκερ, ο οποίος είναι και αυτός μέλος της διοίκησης του νεοσυντηρητικού ιδρύματος CSIS. Και τώρα ερχόμαστε σε μια από τις κύριες επιδιώξεις που έχει το ίδρυμα: 

H ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΕ!

Δηλαδή "επίλυση" πρωτίστως του Σκοπιανού και είσοδο στο ΝΑΤΟ. Πράγμα που θα ανοίξει τον δρόμο για την μεταφορά του φτηνού Καταριανού φυσικού αερίου στην Γερμανία αλλά και στα Λιπάσματα Καβάλας του Λαυρεντιάδη. Αυτό με την σειρά του μας φέρνει στον σχεδιασμό του EAST MED ΕΔΩ και ΕΔΩ και την πιθανή Ελληνοτουρκική διένεξη ΕΔΩ ώστε να επιτευχθεί η συνδιαχείριση του Αιγαίου!

Τί δεν καταλαβαίνεις επιτέλους Έλληνα Πατριώτη!; Αυτά συμφωνήθηκαν από το 2013 και σήμερα αναρωτιέσαι ακόμη το γιατί;! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΘΕΚΑΣΤΑ ΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ!




ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×