Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΝΑΤΑ ΜΑΣ! Είδατε γιατί το Μακεδονικό έγινε ξαφνικά ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!;;

Ήταν 24 Ιουλίου του τρέχοντος έτους 2018, ημέρα Τρίτη. 

Ουδείς ασχολείτο με οτιδήποτε άλλο, εκτός από την τραγωδία στο Μάτι. Αναμενόμενο. Οι μαζικές καταστροφές μονοπωλούν την ανθρώπινη σκέψη και τα συναισθήματα. 

Έτσι, πέρασε στο «ντούκου», αυτό: 

Τώρα που οι νεκροί ετάφησαν και προσευχόμαστε για την ανάπαυσή τους, καλό θα ήταν να ξανανοίξουμε μερικά θέματα. Ιδιαίτερα επειδή οι υπεύθυνοι για τους μαρτυρικούς θανάτους στην πυρκαγιά της Αν. Αττικής της 23ης Ιουλίου και οι πωλητές Ελληνικής γης και Ιστορίας είναι τα ίδια πρόσωπα. 

Σύμφωνα με το άρθρο, που πέρασε εν πολλοίς απαρατήρητο: 

«Την κατασκευή αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου προς τη Σερβία μέσω Σκοπίων, έργο που θα αποτελέσει έναν νέο κάθετο διάδρομο και θα αξιοποιεί υποδομές όπως ο τερματικός σταθμός υγροποιημένου αερίου στη Ρεβυθούσα, εξετάζει ο ΔΕΣΦΑ. Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα, με αφορμή την επίσκεψη σε εγκαταστάσεις του ΔΕΣΦΑ, την περασμένη εβδομάδα, αντιπροσωπείας της κρατικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ενεργειακών Πόρων (MER Skopje) της πΓΔΜ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΣΦΑ, οι δύο πλευρές βρίσκονται από τον Οκτώβριο του 2016 σε στενή συνεργασία με στόχο τη διασύνδεση των Συστημάτων Φυσικού Αερίου των δύο χωρών, μέσω της κατασκευής αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από την περιοχή της Θεσσαλονίκης στο Negotino της πΓΔΜ. Όπως τονίζεται, το έργο θα αποτελέσει «ενεργειακή γέφυρα συνεργασίας» με τη γειτονική χώρα που είναι πιθανό, μελλοντικά, να επεκταθεί μέχρι τη Σερβία.». 

Ολόκληρο το άρθρο εδώ

Μην γελιέστε. Όλα είναι μπίζνες όπως συνήθως. Ευφημισμοί όπως «ενεργειακές γέφυρες συνεργασίας» τους οποίους αρέσκεται να χρησιμοποιεί η διεθνής οικονομική ελίτ στην προπαγάνδα της, δεν πρέπει να αποπροσανατολίζουν κανέναν. 

Διαβάστε οπωσδήποτε ΕΔΩ και ΕΔΩ!

Την αισχρή συμφωνία Κοτζιά - Δημητρώφ μόνο ο λαός μπορεί να την ακυρώσει. Εφόσον η Δεξιά αρνείται να αποσύρει τον Παυλόπουλο, θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για το ύστατο συλλαλητήριο. Μέσα οι «αντιπρόσωποι», να ψηφίζουν για την κύρωση της προδοσίας, κι απ’ έξω ο λαός (και στη μέση ασπίδες και ρόπαλα). Για να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος…



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×