Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Καθηγητής Francis Boyle συνεργάτης του Κίσσινγκερ: Ο Τσίπρας πήρε το χρίσμα του Πρωθυπουργού από το Ινστιντούτο Brookings αφού συμφώνησε για το Σκοπιανό από το 2013 !

Ο Δρ. Francis Boyle, Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου του Πανεπιστήμιου του Illinois, πρώην συνεργάτης του Κίσσινγκερ, μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Αμνηστίας (Amnesty International του Τζόρτζ Σόρος), σύμβουλος της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης και ένθερμος υποστηρικτής των δικαιώματων των Παλαιστινίων, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη ΚΟΛΑΦΟ για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ στον  ομογενή Γιάννη Κουντούρη στο greeknewsondemand.com, όπου λέει ξεκάθαρα ότι το Ινστιντούτο Brookings που ο Τσίπρας επισκέφτηκε το 2013 πριν γίνει πρωθυπουργός, και εν συνεχεία το 2017 εν όψει της συμφωνίας των Πρεσπών, του υπέδειξε την πολιτική σχετικά με το Σκοπιανό!
Ολόκληρη η συνέντευξη:
Παρακάτω αναφέρονται συνοπτικά τα σημεία της συνέντευξης (διαβάστε την εδώ ολόκληρη) που αφορούν τη συμφωνία των Πρεσπών και τον σχεδιασμό της από το 2013…

Το παρόν άρθρο θα μπορούσε να θεωρηθεί και ως συνέχεια από ΕΔΩ...

«F.B.: Ο Μάθιου Νίμιτζ είναι ένας μακροχρόνιος νομικός «εκτελεστής» των ΗΠΑ… τον έχει εκεί στον ΟΗΕ το Στέιτ Ντιπάρτμέντ για να να επιτυγχάνει τους στόχους της… Τον Νίμιτζ δεν τον ένοιαζαν καθόλου ούτε τα συμφέροντα των Σκοπιών ούτε της Ελλάδος…Κατ᾽ εμέ, η όλη «Συμφωνία των Πρεσπών» έχει να κάνει με τη είσοδο των Σκοπίων στο NATO, τίποτε άλλο…Όλα αυτά διεξήχθησαν υπό την αιγίδα του περιβόητου Ινστιτούτου Brookings… [...]
Γ.Κ.: Τι ρόλο παίζει σε αυτό το Ινστιτούτο Brookings;

F.B.: Η Συμφωνία των Πρεσπών διεξήχθη υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Brookings που το διοικούν σκληροπυρηνικοί Σιωνιστές! Το παίζουν «φιλελεύθεροι» αλλά δεν είναι έτσι. Τη δεκαετία του ᾽70, οπότε ήμουν στο Χάρβαρντ και είχα αναλάβει το παλιό γραφείο του Χένρι Κίσινγκερ εκεί, ναι, το Brookings αποτελείτο από μερικούς ειλικρινείς φιλελεύθερους, αλλά έχουν αλλάξει τα πράγματα εκεί. Το μόνο όμως που παράγει σήμερα το ινστιτούτο αυτό είναι η προπαγάνδα των Σιωνιστών. Το δε Ινστιτούτο Brooking ανήκει ως επί το πλείστον στον εβραϊκής καταγωγής Haim Saban, του οποίου η μόνη ατζέντα στη ζωή είναι να υπηρετεί το Ισραήλ. Υπάρχουν κι άλλοι σκληροπυρηνικοί Σιωνιστές που, ΣΗΜΕΡΑ, συμμετέχουν στο ίδιο ινστιτούτο.

[...] Γ.Κ. – Τέλος, ποιος είναι ο ρόλος που διαδραματίζει ο George Soros σε όλα αυτά; Τα ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν αναφερθεί εκτενώς το θέμα αυτό λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, είναι και οι δύο μαριονέτες του Σόρος που έχει και αυτός τα δικά του συμφέροντα σε αυτό το θέμα.

F. B. – Ξέρουμε ότι πίσω από τον Μάθιου Νίμιτζ είναι ο Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος είναι πίσω και από όλες αυτές τις «πολύχρωμες» λαϊκές εξεγέρσεις στην Ευρώπη. Γιατί να επιτρέπουμε στον Τζόρτζ Σόρος να μας γράφει βιβλία για την “ανοχή” που υποτίθεται ότι πρέπει να δείχνουμε [στους γείτονές μας];! Μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι πίσω από όλες αυτές τις «πολύχρωμες» λαϊκές εξεγέρσεις που, πράττοντας έτσι, μόνο «ανοχή» ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ! Αλλά αυτός είναι ο στόχος όλων αυτών των οργανώσεων του Σόρος και γνωρίζουμε ότι ο Nimitz ήταν μέλος του Δ.Σ. [της Ανοικτής Κοινωνίας] του Soros.»

Οι επιδιώξεις του Σόρος άλλωστε επιβεβαιώνονται και από τις ίδιες τις δηλώσεις του όπου ουσιαστικά λέει ότι θέλει να δημιουργηθεί μια Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ) στα Βαλκάνια. Αυτό που δεν διευκρινίζει βέβαια είναι ότι ο απώτερος σκοπός είναι η διοχέτευση του Καταριανού φυσικού αερίου στην Γερμανία:

Σε προηγούμενο άρθρο μας: 


αναφέραμε ότι κατά την επίσκεψή του Τσίπρα στις ΗΠΑ το 2013, και στο ινστιτούτο Brookings, έλαβε το χρίσμα του Πρωθυπουργού! Η αποκαλυπτική συνέντευξη του καθηγητή Boyle, απλά έρχεται ως επιβεβαίωση των όσων ήδη αναφέραμε, και ρίχνει φως στο σκοτεινό παρασκήνιο της Πρωθυπουργίας του Αλ. Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×