Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Σε τί διαφέρει η ΝΔ από το ΣΥΡΙΖΑ (;)

Για να δούμε πού διαφωνούν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ;

«Gay Pride» 
- Στην παρέλαση των gay - «Gay Pride» - το 2017 στην Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε την ΝΔ για μη συμμετοχή. Η ΝΔ απολογούμενη εξέδωσε ανακοίνωση που έκανε γνωστή την συμμετοχή του κόμματος δια των αντιπροσώπων του.
- Στην παρέλαση του 2018 βεβαίως συμμετείχε και πάλι με πολυπληθή αντιπροσωπεία.
- Υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια
Ναι και απόντες ήταν η «καθαρή» τοποθέτηση της ΝΔ
- Ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ για την Αθήνα Κ. Μπακογιάννης (ανηψιός του Μητσοτάκη), υιός της Ντόρας Μητσοτάκη – Κούβελου, δηλαδή της οικογένειας, από τους κύριους διαμορφωτές της κομματικής γραμμής, είναι απολύτως ξεκάθαρος.

Μεταναστευτικό
Ο Μητσοτάκης ζητά από το Ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα την αποπομπή του Ουγγρικού κόμματος του Ορμπάν [ΕΔΩ], γιατί εναντιώνεται στην πολιτική των ανοικτών συνόρων.

Μακεδονικό
Η Ντόρα λέει: Είχαμε προτείνει «Βόρεια Μακεδονία» και δεν συμφώνησαν οι Σκοπιανοί. Ζητάει σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία. [ΕΔΩ]

Εθνικά Θέματα
Εκτός των άλλων φαιδρών είπε ότι αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων.
Και ότι είμαστε "σκληροί" λέει προς τους Μακεντόνσκι.
Εάν σε όλα αυτά συμφωνούν τελικά που διαφωνούν;

Και για να μην παρεξηγούμαστε περάστε και από ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ! Αλλά ΠΟΤΕ ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές! Αυτό θέλουν... Να ψηφίζουν μόνο οι ημέτεροι κομματικοί και να ανακυκλώνεται το άθλιο πολιτικό κατεστημένο. Αποχή σημαίνει ψήφος στα μεγάλα κόμματα!

ΑΚΥΡΟ = ΛΕΥΚΟ = ΑΠΟΧΗ = ΣΥΝΕΝΟΧΗ (!)

Αν δεν βρίσκουμε μικρό κόμμα που δεν έχει μπεί στην Βουλή που να μας εκφράζει, τότε ψηφίζουμε κόμμα μικρότερο του 1% !! Έτσι αντιδρούμε στην σήψη του πολιτικού συστήματος και έτσι βάζουμε φρένο στα σχέδιά τους. Δεν πετάμε την ψήφο μας με την αποχή, αλλά ούτε και συμμετέχουμε στην προδοσία των κομμάτων της Βουλής των ανθΕλλήνων (!) Ο εκλογικός νόμος προσμετρά τα άκυρα, τα λευκά και την αποχή, στα ποσοστά κυρίως των μεγάλων κομμάτων όπως εξηγείται ΕΔΩ!

Περάστε από ΕΔΩ για τα καθέκαστα...



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×