Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ο Κίσσινγκερ το 1973 μας είπε τί να ψηφίσουμε στις εκλογές του 2019 (!)

iEpikaira.- Ο Κίσσινγκερ το 1973 δήλωσε τα εξής: 
"Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη μέση Ανατολή σ’ όλη αυτή την νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των Η.Π.Α."
Ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός ιδρύσεως του διαβόητου παρακρατικού οργανισμού ΕΛΙΑΜΕΠ. Διαβάστε οπωσδήποτε ΕΔΩ τις μεθοδεύσεις του, τους σκοπούς του, τα στελέχη του ΕΔΩ, τους χορηγούς του (βλ. Σόρος), και βγάλτε συμπεράσματα. Το ΕΛΙΑΜΕΠ χαράσσει την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας από τότε που ιδρύθηκε. Εξωτερική πολιτική που την εφαρμόζουν απαρέγκλιτα (sic) όλες οι κυβερνήσεις του τόπου από το '90 μέχρι και σήμερα. Ταυτόχρονα πλήττει, τα ήθη, τα έθιμα, την ιστορία και τον πολιτισμό των Ελλήνων, με σκοπό να μας μετατρέψει από ανθρώπους προσωπικότητες σε ανθρώπους νούμερα. Να μας μετατρέψει σε μια εύκολα χειραγωγήσιμη μάζα, σε μια παγκοσμιοποιημένη, νεοεποχίτικη, μεταλλαγμένη και παραμορφωμένη χώρα. 

Το να αγωνιούμε για την τύχη αυτού του τόπου σήμερα είναι ομολογία (!) έλεγε ο γνωστός άγιος των ημερών μας. Ενημερωθείτε και ενημερώστε, γιατί εκλογές έρχονται και θα δώσουμε λόγο για την ψήφο μας! Το είπαμε και το ξαναλέμε:

Ψηφίζω ΝΔ = Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ ! 

Και για να μην παρεξηγούμαστε περάστε και από ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ! Αλλά ΠΟΤΕ ΑΠΟΧΗ από τις εκλογές! Αυτό θέλουν... Να ψηφίζουν μόνο οι ημέτεροι κομματικοί και να ανακυκλώνεται το άθλιο πολιτικό κατεστημένο.  

ΑΚΥΡΟ = ΛΕΥΚΟ = ΑΠΟΧΗ = ΣΥΝΕΝΟΧΗ (!)

Αν δεν βρίσκουμε μικρό κόμμα που δεν έχει μπεί στην Βουλή που να μας εκφράζει, τότε ψηφίζουμε κόμμα μικρότερο του 1% !! Έτσι αντιδρούμε στην σήψη του πολιτικού συστήματος και έτσι βάζουμε φρένο στα σχέδιά τους. Δεν πετάμε την ψήφο μας με την αποχή, αλλά ούτε και συμμετέχουμε στην προδοσία των κομμάτων της Βουλής των ανθΕλλήνων (!) Ο εκλογικός νόμος προσμετρά τα άκυρα, τα λευκά και την αποχή, στα ποσοστά κυρίως των μεγάλων κομμάτων όπως εξηγείται ΕΔΩ!

Περάστε και από ΕΔΩ και οπωσδήποτε από ΕΔΩ...



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×