Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Αναπλ. Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας: Ο Θάνος Ντόκος του ΕΛΙΑΜΕΠ που χρηματοδοτείται από τον Σόρος και προωθεί την ελληνοτουρκική συνομοσπονδία!

iEpikaira.- Ο Κ. Μητσοτάκης διόρισε αναπληρωτή σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας τον Θάνο Ντόκο, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Cambridge και ερευνητή στη Γερμανία και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Βρωμάει Open Society και Soros Foundation...

Έχει εργαστεί στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών αλλά πάνω απ' όλα έχει διατελέσει Διευθυντής Ερευνών και Γενικός Διευθυντής στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, το διαβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ, τα τελευταία είκοσι χρόνια (1999-2019).
Το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι ένας Δούρειος Ίππος που επιχειρεί να ανατινάξει συθέμελα την εθνική μας ταυτότητα, ιστορία και πολιτισμό ΕΔΩ, ενώ αποτελεί άτυπο διευθυντήριο της εξωτερικής πολιτικής με συγκεκριμένους στόχους, όπως για παράδειγμα την εγκαθίδρυση μιας ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας όπως αναφέρθηκε ΕΔΩ και ΕΔΩ.
Ενδεικτικά, κάποιες από τις θέσεις που προωθεί το ΕΛΙΑΜΕΠ, σύμφωνα με τον γνωστό Θάνο Βερεμή των ντοκιμαντέρ του Σκάι για το 1821 είναι:

1.Η ιδέα του έθνους είναι ανύπαρκτη και αποτελεί φανταστικό κατασκεύασμα.
2.Το σημερινό ελληνικό έθνος είναι αντικειμενινά ανύπαρκτο και δημιούργημα διανοουμένων.
3.Αποτελεί εθνικιστική προσπάθεια η χρήση της γλώσσας και της θρησκείας.
4.Όταν έγινε η προσάρτηση της Μακεδονίας στο Ελληνικό Κράτος από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, εκατοικείτο κατά πλειοψηφία από ελληνόφωνους και όχι από Έλληνες.
Περισσότερα για το ΕΛΙΑΜΕΠ καθώς και την σχέση της Ντ. Μπακογιάννη με το ίδρυμα που χρηματοδοτείται και κατευθύνεται από τον Τζόρτζ Σόρος έχουν αναφερθεί ΕΔΩ.
Η Νέα Τάξη απλώνει τα πλοκάμια της σε όλο τον κρατικό μηχανισμό με πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού μαριονέτα ΕΔΩ και ΕΔΩ!

iEpikaira


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×