Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Ο παγκοσμιοποιητής Μπερνάρ Λεβί, αυτός που «ενορχήστρωσε» τον πόλεμο της Λιβύης και δρομολόγησε τον πόλεμο στη Συρία, βλέπει τον Τσίπρα ως ηγέτη των Ηνωμένων Ευρωπαϊκών Πολιτειών !;

Τεράστια ερωτηματικά προκάλεσε ο ενθουσιασμός του ΣΥΡΙΖΑ για τα εγκώμια του πολυεκατομμυριούχου "διανοούμενου" και παγκοσμιοποιητή, εβραϊκής καταγωγής Μπερνάρ Ανρι Λεβί, στον Αλέξη Τσίπρα. Ο Λεβί δήλωσε ότι ο Τσίπρας ανήκει στις «μείζονες φυσιογνωμίες» των Ευρωπαίων ηγετών, μαζί με την Άνγκελα Μέρκελ και τον Εμανουέλ Μακρόν. Δηλώνει «πολύ εντυπωσιασμένος από την πρόσφατη μεταμόρφωση του Αλέξη Τσίπρα και τον αέρα του statesman που έχει αποκτήσει».
Ποιός είναι ο Λεβί και οι "φίλοι" του
Το 2011 ο Λεβί πρωτοστάτησε μεταξύ των "διανοούμενων" και υποστήριξε ανοικτά τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς στη Λιβύη. Ο Λεβί όχι μόνο στήριξε την πολιτική του Σαρκοζί αλλά έπαιξε και οργανωτικό ρόλο στις επαφές του Γάλλου προέδρου με την αντιπολίτευση η οποία συνδεόταν με την Αλ Κάιντα. Η αναγνώριση της αντιπολίτευσης ως «νόμιμη κυβέρνηση» από τον Σαρκοζί δρομολόγησε και την οριστική διάλυση της Λιβύης. 

Υπενθυμίζουμε ότι ακριβώς η ίδια πρακτική εφαρμόστηκε και με τον Χουάν Γκουαϊδό στη Βενεζουέλα. Όταν ξεκίνησε η προσπάθεια ανατροπής της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, ο Λεβί έσπευσε να στηρίξει το πραξικόπημα με άρθρο του στο CNN όπου στήριζε τον Γκουαϊδό αλλά και τον προηγούμενο πραξικοπηματία Λεοπόλντο Λόπεζ.
Επίσκεψη του Μπερνάρ Ενρί Λεβί στη Λιβύη
Στο βιογραφικό του ο Λεβί (εκτός των άλλων) έχει επίσης και την επιστολή του Νεοταξικού ιδρύματος Foreign Policy Initiative (το οποίο είναι η μετεξέλιξη του Project for the New American Century που καθόρισε την εξωτερική πολιτική του Μπούς και έθεσε τις βάσεις για να γίνει ο πόλεμος στο Ιράκ), με την οποία ωθούσε τον Ομπάμα να ξεκινήσει τους βομβαρδισμούς στην Συρία.
Με τον πρώην πολεμιστή της Waffen-SS Αλία Ιζετμπέκοβιτς
Παλαιότερα ο Λεβί είχε επαφές και με σκοτεινές προσωπικότητες όπως ο Βόσνιος ηγέτης Αλία Ιζετμπέκοβιτς, ο οποίος ανήκε στην ναζιστική Waffen-SS στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Επίσης συνεργάστηκε και με τον Ποροσένκο στην Ουκρανία.
Το παιδί των Ρότσιλντ και των Αμερικανοσιωνιστών στην Ουκρανία ο Πρόεδρος Ποροσένκο και ο Λεβί 
Οι απόψεις του
Ο Λεβί δηλώνει ότι «δεν υπάρχει πιο δημοκρατικός στρατός από αυτόν του Ισραήλ». Το 1967 ζήτησε να λάβει μέρος εθελοντικά στον απροκάλυπτο πόλεμο των "έξι ημερών" του Ισραήλ.
Οι Κοινές θέσεις ΣΥΡΙΖΑ με τον Λεβί και τους Παγκοσμιοποιητές 
Με όλα αυτά κατά νου ερχόμαστε στην περίεργη και όχι τυχαία (!) επίσκεψή του στην Ελλάδα. Έτσι, τα στελέχη και οι υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν αντέχουν πλέον να υποκρίνονται, πανηγύρισαν για το γεγονός ότι κάποιος σαν τον Λεβί δίνει συγχαρητήρια στον αρχηγό τους! Αυτό βέβαια δεν προκαλεί εντύπωση δεδομένου ότι, Τσίπρας και Λεβί, συμφωνούν πλήρως στις απόψεις τους και μοιράζονται κοινές ιδέες και επιδιώξεις, όπως για παράδειγμα ότι η Ιερουσαλήμ είναι πρωτεύουσα του Ισραήλ
Στο ισραηλινό Προεδρικό Μέγαρο κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Ρέουβιν Ρίβλιν
Τον Δεκέμβριο του 2015 ο Αλ. Τσίπρας έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών στο Προεδρικό Μέγαρο του Ισραήλ: «Είναι μεγάλη μου τιμή να βρίσκομαι στην ιστορική σας πρωτεύουσα και να συναντώ τις εξοχότητές σας!». Τα εγχώρια παπαγαλάκια,  οι έμμισθοι μηχανισμοί προπαγάνδας των πουλημένων εγχώριων ΜΜΕ, δούλευαν νυχθημερόν για να καλύψουν την δήλωση (η οποία σημειωτέον προηγήθηκε από την αντίστοιχη του Τράμπ κατά 2 χρόνια!), και να θολώσουν τα νερά, καταφεύγοντας ως συνήθως στο φαιδρό επιχείρημα περί ερασιτεχνισμού και ημιμάθειας. Δεν ήθελαν από το 2015 να φανεί ότι ο Τσίπρας είναι το αγαπημένο παιδί των Σιωνιστών και της Νέα Τάξης, αφού τότε η κοινή γνώμη τον θεωρούσε ακόμη "επαναστάτη" με παλαιστινιακές μαντίλες και "σωτήρα".
Ας δούμε και τις υπόλοιπες απόψεις που συμμερίζονται οι δύο άνδρες. Για το μεταναστευτικό ο Λεβί υποστηρίζει πως όλοι όσοι ζητούν άσυλο στην Ευρώπη πρέπει να γίνονται δεκτοί, ενώ για το αίσθημα του αντισημιτισμού και την ισλαμοφοβία σημειώνει ότι υποβόσκουν στις ευρωπαϊκές κοινωνίες και μπορεί πυροδοτηθούν ανά πάσα στιγμή.
Οι Έλληνες λέει, ότι είναι υπεύθυνοι για την κρίση την οποία αντιμετωπίζουν. «Ένα φορολογικό σύστημα από άλλη εποχή. Το βάρος των ειδικών συμφερόντων. Η έλλειψη πατριωτισμού από πλευράς των μεγαλύτερων καπιταλιστών [iEpikaira: Εδώ δίνει στίγμα από την αριστερίστικη ιδεολογία του]. Τα προνόμια που απολάμβανε η Εκκλησία (sic). Και ούτω καθεξής.» είπε ο "διανοούμενος" Λεβί, που απεχθάνεται τον αντισημιτισμό αλλά κατά τα λεγόμενά του υποστηρίζει τον αντι-Χριστιανισμό και τον πόλεμο κατά της Ορθοδοξίας! Ο Λεβί εξ άλλου είναι από τους επικεφαλής του κινήματος των Νέων Φιλοσόφων το οποίο ανήκει στην αριστερά, αλλά όχι σε μια "αριστερά ανόητη ή ράθυμη" κατά τα λεγόμενά του.

Οι απόψεις για την ευρωπαϊκή αριστερά είναι απόλυτα εναρμονισμένες με αυτές του Τσίπρα-ΣΥΡΙΖΑ. Υποστηρίζει ότι το χειρότερο είδος αριστεράς είναι του Τζέρεμι Κόρμπιν (Αρχηγού των Εργατικών στην Αγγλία), τον οποίο θεωρεί αριστερό λαϊκιστή και επικίνδυνο για το μέλλον της αριστεράς ως ιδεολογία. Κατά τον Λεβί, ο Κόρμπιν οδηγεί την αριστερά σε ένα είδος αντι-παγκοσμιοποίησης (antiglobalism), αναμεμειγμένου με αντισημιτισμό. Με άλλα λόγια είναι υπέρμαχος της αριστεράς που επικροτεί την παγκοσμιοποίηση και την πολιτική ορθότητα, έτσι όπως ακριβώς η Νέα Τάξη και ο ΣΥΡΙΖΑ την εφαρμόζει. Ο Λεβί σε όλο αυτό το ζοφερό τοπίο των αριστερών ηγετών, όπως το χαρακτηρίζει, ξεχωρίζει τον Αλ. Τσίπρα ως μείζονα φυσιογνωμία των ευρωπαίων ηγετών.
«Φανταστείτε μία μέρα τον Αλέξη Τσίπρα να εκλέγεται από όλους τους Ευρωπαίους, ξεπερνώντας τους Γερμανούς και τους Γάλλους, ηγέτης των Ηνωμένων Ευρωπαϊκών Πολιτειών. Ο Τσίπρας είχε μία τάση προς τον λαϊκισμό την περίοδο του δημοψηφίσματος, είχε την τάση να μετακυλίει στις πλάτες του λαού τις αποφάσεις που έπρεπε να τολμήσει να λάβει ο ίδιος. Ο Τσίπρας όμως έχει κάνει πολύ δρόμο έκτοτε και έχει γίνει σήμερα πρώτον μεγάλος ηγέτης, δεύτερον πραγματικός Ευρωπαίος και τρίτον οραματιστής» λέει ο Λεβί.

Συμπερασματικά
Ο Λεβί είναι κατά τα λεγόμενά του, ένα όργανο της παγκοσμιοποίησης, ένας στρατευμένος καλλιτέχνης, που προωθεί απροκάλυπτα τις θέσεις της Νέας Τάξης. Η "καινοτομία" η οποία όμως εισάγει, είναι ότι απέχει από τα παλαιά πρότυπα του νεοσυντηρητισμού, και έχει μετεξελιχθεί σε ένα σύμπλεγμα αριστερισμού και νεοεποχιτισμού. Είναι με άλλα λόγια ένας αριστερο-λιμπεράλ ο οποίος ταυτίζεται πλήρως με τον δικό μας Τσίπρα και την παρέα της Κουμουνδούρου. Μια παρέα που δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα πιόνι της Νέας Τάξης, και των πρωτοπαλίκαρών της, του Τζόρτζ Σόρος και των Ρότσιλντ. Το ερώτημα που εύλογα τίθεται εδώ είναι, γιατί επέλεξε αυτήν την χρονική συγκυρία για την επίσκεψή του στην Ελλάδα ο Λεβί; Ανακαλώντας τις τακτικές που ακολούθησε στο παρελθόν και προαναφέρθηκαν, ένα είναι σίγουρο, ότι η παρουσία του προοιωνίζει μεγάλες ανακατατάξεις στην περιοχή που μόνο ελπιδοφόρες δεν μπορεί να είναι για τα εθνικά μας συμφέροντα όπως θα εξηγήσουμε σε επόμενο άρθρο μας ΕΔΩ..!

Βασισμένο στο thetoc.grinfo-war.gr και info-war.gr



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×