Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Αυτό που τώρα ξεκίνησε, είναι μόνο η αρχή! Είναι η γλυκιά η χαραυγή... Που ανατέλλει στην πάτρια γη...

Η φωτογραφία από το Πισοδέρι φέρνει αβίαστα στο νου τα λόγια του Τσώρτσιλ: "Μέχρι τώρα λέγαμε πως οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες. Από εδώ και στο εξής θα λέμε πως οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες!!" Καθώς και εκείνα του Αλμπέρ Καμύ, του Γάλλου φιλόσοφου, που έλεγε: "Πρώτη η Ελλάς μας εδίδαξε πως οι ελεύθεροι άνθρωποι μπορούν να είναι γενναίοι, και ότι καμμιά ήττα δεν είναι παντοτινή."

Αυτό που ξεκίνησε στο Πισοδέρι είναι μόνο η αρχή! Τί νομίζεις Έλληνα... η θυσία και το θάρρος του παππού και του πατέρα σου ήταν μόνο για εκείνη την εποχή; Τί νομίζεις Έλληνα... ότι χάθηκε το ευλογημένο το γονίδιο του ηρωισμού και του γνήσιου πατριωτισμού; Τί νομίζεις Έλληνα... ότι οι αφέντες μας περιορίζουν τις καρδιές μας; Τί νομίζεις Έλληνα... ότι οι δοσίλογοι πολιτικοί είναι ανέγγιχτοι και δυνατοί; 

Ούτε το γονίδιο χάθηκε, μήτε και η ανδρεία στην ψυχή! Ούτε και δύναμη έχουν οι πολιτικοί ... Αυτό που τώρα ξεκίνησε, είναι μόνο η αρχή! Είναι η γλυκιά η χαραυγή... Που ανατέλλει στην πάτρια γη... Το ψευτορωμέικο θα αλωθεί, την  λευτεριά ξανά να φέρει!

«Οὐκ ἑάλω ἡ Μακεδονία! Ἑάλω τὸ Ψευτορωμέικο!» 


Οι περισσότεροι διαβάζουν και ΕΔΩ...

Εγγραφείτε για να... Μάθετε τα ΝΕΑ πρώτοι!

Μοιραστείτε το Άρθρο:

[Απ] ΟΨΕΙΣ Opinion Makers