Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Απάντηση σε όσους προφασίζονται ότι είμαστε "φιλόξενοι Χριστιανοί", και επομένως οφείλουμε να καλοδεχτούμε τους μετανάστες...

iEpikaira.- Οι δικαιολογίες σχετικά με την αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών που προβάλλουν οι ελλιπώς πληροφορημένοι, ή μάλλον, οι τηλεαποβλακωμένοι, που αυτοεκμαυλίζονται παρακολουθώντας τους τηλεοχετούς, είναι πάντοτε οι ίδιες, και επηρεάζονται-διαμορφώνονται σύμφωνα με τα νεοταξικά σχέδια των διεθνιστών. Σχέδια που σκοπό έχουν την αλλοίωση του γηγενή ευρωπαϊκού πληθυσμού και δη του ελληνικού ΕΔΩ.

Το παρόν μπορεί να θεωρηθεί και ως συνέχεια από ΕΔΩ...

Δικαιολογίες του τύπου, "είμαστε φιλόξενος λαός", "πολλοί από εμάς προέρχονται από οικογένειες μεταναστών", και ότι έχουμε "υποχρέωση ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι να καλοδεχτούμε τους λαθρομετανάστες", είναι μερικές από τις καραμέλες που ακούμε καθημερινώς από ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων, που όμως έχουν -όχι τυχαία- ένα κοινό γνώρισμα. Αυτό είναι η πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί από τις τηλεκολάσεις επί δεκαετίες τώρα, με την συστηματικά κατευθυνόμενη ενημέρωση. Σε σημείο τέτοιο που να χρειάζεται να τους εξηγούμε τα αυτονόητα, όπως για παράδειγμα ότι ο πατριωτισμός ουδεμία σχέση έχει με τον εθνικισμό και τον φασισμό... ΕΔΩ!
Έχουμε επανειλημμένα γράψει για το θέμα του λαθρομεταναστευτικού ΕΔΩ, και αυτήν την φορά θα αρκεστούμε μόνο στο να απαντήσουμε στους κατ' επίφαση Χριστιανούς που ξαφνικά απέκτησαν "Ορθόδοξο Ήθος" και "Χριστιανικά αισθήματα"... Εσείς, λοιπόν, που προφασίζεστε την ιδιότητά σας ως Χριστιανοί, πόσες φορές εκκλησιαστήκατε φέτος και αναλάβατε ρόλο προασπιστή της Ορθοδοξίας και της Ορθοπραξίας!; Και επιπλέον, με ποιό δικαίωμα συνηγορείτε στην κατάλυση των συνόρων της χώρας και της εθνικής μας κυριαρχίας η οποία με τόσους αγώνες και με αίμα κατακτήθηκε!; Μήπως πολεμήσατε για αυτήν, ή μήπως θυσιάσατε τα παιδιά σας για να την δείτε ελεύθερη!; Αν αυτά δεν σας αρκούν, παρακολουθήστε και το σχετικό βίντεο ΕΔΩ καθώς και παρακάτω:
Παρόμοιοι ψευδοπροβληματισμοί υπήρχαν και στην αρχή της επανάστασης του '21. Τότε οι ραγιάδες αναρωτιόταν εάν είναι πρέπων για Χριστιανούς Ορθόδοξους να χρησιμοποιήσουν ένοπλα μέσα για να κερδίσουν την ελευθερία τους... Και βέβαια, ο κλήρος πρωτοστάτησε ΕΔΩ και ευλόγησε τα όπλα για να πείσει τον υπόδουλο λαό για το αυτονόητο! Να διεκδικήσει δηλαδή την θεόσδοτη ελευθερία του.

Σήμερα βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν νέο εθνικό κίνδυνο, μια ιδιότυπη εχθρική εισβολή ΕΔΩ, που έχει πολύ συγκεκριμένους σκοπούς και ενορχηστρώνεται από γνωστά σκοτεινά κέντρα. Το ζήτημα βεβαίως είναι, εάν θα ξυπνήσουμε εγκαίρως από τον λήθαργο, απαλλαγμένοι από την νοοτροπία του νεοραγιά, πριν περάσουμε από το "αργά", που ήδη βρισκόμαστε, στο "πολύ αργά", που έρχεται...



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×