Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ: Ο Πούτιν απήγγειλε στίχους από το κοράνι στην συνάντηση με Ερντογάν και Ροχανί!

iEpikaira.- [ενημερώθηκε στις 14:40, 17/9/2019] Οι πρόεδροι Τουρκίας, Ρωσίας και Ιράν συναντήθηκαν στις 16 Σεπτεμβρίου στην Άγκυρα για την επίλυση της κρίσης στη Συρία, όπου και εκτυλίχθηκε μια σκηνή που προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια. Όταν Πρόεδρος Πούτιν ρωτήθηκε για για το ζήτημα της Σ. Αραβίας, απάντησε μέσα από στίχους από το κοράνι. Συγκεκριμένα είπε,

«Κρατήστε σφιχτά το σχοινί του Αλλάχ, μην το σπάτε, σκεφτείτε την ευλογία του Αλλάχ σε σας, ιδού, ήσασταν εχθροί, αλλά έχετε ενώσει τις καρδιές σας … Εδώ είστε αδελφοί χάρη στην ευλογία του».

Το παρόν άρθρο μπορεί να θεωρηθεί και ως συνέχεια από ΕΔΩ...

Αγαπητέ κ. Πρόεδρε Πούτιν, μήπως στην προσπάθεια να συσφίξετε τις σχέσεις σας με το Ισλάμ, τελικά χάνετε την υποστήριξη από την Ορθοδοξία!; Και όταν μιλάμε για Ορθοδοξία δεν κάνουμε χρήση του όρου γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά. Σας υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν και οι Πνευματικοί Νόμοι (διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ) οι οποίοι πάντοτε λειτουργούν και έχουν να κάνουν με την Θεία Πρόνοια ή την Θεία Δίκη αναλόγως με την περίπτωση. Δεν νοείται Ορθόδοξος ηγέτης να απαγγέλλει δημόσια στίχους από το Κοράνι εξυμνώντας τον "Αλλάχ"! Η πολιτική έχει και τα όριά της. Όρια τα οποία καθορίζονται πρωτίστως από τα θρησκευτικά πιστεύω, εντός των οποίων οφείλουν να περιορίζονται και οι γεωπολιτικές και γεωστρατηγικές επιλογές. Συμμαχίες εκτός αυτών των ορίων θεωρούνται ΑΝΙΕΡΕΣ (sic).

Η απαγγελία από το Κοράνι όπως την δημοσίευσε η yeniakit.com.tr 

Με αυτά υπόψη ευχόμαστε να αναθεωρήσετε τις "συμμαχίες" σας με βάση τα προαναφερθέντα ορθά κριτήρια. Ο εχθρός του εχθρού μου δεν είναι φίλος μου, εάν ταυτόχρονα είναι και εχθρός του Θεού μου. Η ιδιότητά σας ως Ορθόδοξος Χριστιανός, δεν "φοριέται" α λα κάρτ μόνο για εμφανίσεις στο Άγιο Όρος και σε θρησκευτικές συναθροίσεις. Αρκετή υπομονή κάναμε με την εξόφθαλμα φιλοτουρκική σας στάση, εκμεταλλευόμενος την ευμένειά μας. Χάνετε την φερεγγυότητα αλλά και τον σεβασμό στο πρόσωπό σας, εξωθώντας μας στην αγκαλιά των εχθρών σας, αναιρώντας έτσι ακόμη και την ίδια την στρατηγική σας έναντί τους.

«Έστι δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ’ ορά!»

Ο Πνευματικός σας Πατέρας, ο Επίσκοπος Τύχων Σεβκούνωφ, μπορεί να σας εξηγήσει πώς λειτουργούν οι Πνευματικοί Νόμοι...



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×