Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

ΤΥΧΑΙΟ ;; Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ που έχει στενή σχέση με την τουρκική DOGUS του Ερντογάν, αναλαμβάνει την διαχείριση της Μαρίνας Αλίμου (!)

Ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ, κέρδισε τον διαγωνισμό και θα υπογράψει σύντομα τη σύμβαση χρήσης, λειτουργίας, διαχείρισης και εκμετάλλευσης της Μαρίνας Αλίμου για περίοδο 40 ετών! Η όλη διαδικασία προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί έως το καλοκαίρι, οπότε και θα αναλάβει τη διαχείριση η ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε., από την ΕΤΑΔ που την έχει μέχρι σήμερα.

Εμείς υπενθυμίζουμε την στενή σχέση του ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, με την DOGUS, του πανίσχυρου Φερίτ Σαχένκ, ενός εκ των στενότερων φίλων και χρηματοδοτών του Ταγίπ Ερντογάν! 

Το σχέδιο εκμετάλλευσης των ελληνικών Μαρίνων και Βραχονησίδων από εταιρίες Τουρκικών συμφερόντων ή στην προκειμένη περίπτωση ελληνικών Ομίλων με στενές σχέσεις με εταιρίες Τουρκικών συμφερόντων, συνεχίζει ολοταχώς προς την υλοποίησή του! Το θέμα έχουμε θίξει εκτενέστερα ΕΔΩ και ΕΔΩ!

Με αυτόν τον τρόπο η Τουρκία κτίζει το έννομο συμφέρον της στο Αιγαίο, έτσι ώστε να δικαιολογηθεί η μελλοντική συνδιαχείριση του Αιγαίου!

Περάστε και από ΕΔΩ για την συνέχεια του θρίλερ του ξεπουλήματος της χώρας!



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×