Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

“Θα κλείσουμε τον αγωγό TAP”… Μπαχτσελί στους ανόητους των Αθηνών και παρά πέρα

Την ανοησία του ελληνικού πολιτικού συστήματος ανέδειξε ο ισλαμοφασιστικών καταβολών εταίρος της κυβέρνησης Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, καθώς στην Ελλάδα δεν είναι λίγοι οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται το τι σημαίνει η ενεργειακή εξάρτηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Τουρκία.

Ο Μπαχτσελί απείλησε ότι η Τουρκία θα προχωρήσει στο κλείσιμο του αγωγού φυσικού αερίου TAP που προμηθεύεται αέριο η Ελλάδα από το Αζερμπαϊτζάν! Πρόκειται για πρωτοφανή απειλή που εκτοξεύεται, την οποία καλά θα κάνουν να ακούσουν και όσοι Κύπριοι φλερτάρουν από τη δική τους πλευρά με την προώθηση των υδρογονανθράκων της ανατολικής Μεσογείου με αγωγό μέσω Τουρκίας, με το επιχείρημα ότι είναι φθηνότερο…

Οι ίδιοι που κατακεραυνώνουν τη Ρωσία για την “οπλοποίηση” της ενέργειας, θέλουν να παραδώσουν αυτό τον ρόλο στην Τουρκία. Παράλληλα, επί πολλά χρόνια υπονόμευαν την ενεργειακή ανεξαρτησία της χώρας με τη μη προώθηση ερευνών και εξορύξεων, έστω στη δυτική Ελλάδα! Οι εξελίξεις κάνουν πλάκα στους ανόητους των Αθηνών οι οποίοι ακόμα και τώρα αρνούνται να βάλουν μυαλό και να συμπεριφερθούν ορθολογικά, επιβάλλοντας κόστος στην τουρκική συμπεριφορά.

Πηγή: defence-point.gr


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×