Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Καταιγιστικές εξελίξεις - Ο Άσαντ αναπτύσσει στρατό έναντι της τουρκικής εισβολής - Επιβεβαίωση iEpikaira!

Η συριακή κυβέρνηση και οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις διεξήγαγαν συνομιλίες σε ρωσική βάση της Συρίας, σύμφωνα με υψηλόβαθμο κούρδο πολιτικό αξιωματούχο.

Ο συριακός στρατός άρχισε να αναπτύσσει δυνάμεις στα μέτωπα της βόρειας Συρίας «για να αντιμετωπίσει την τουρκική επίθεση» στο συριακό έδαφος, μετέδωσαν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Συρίας, χωρίς να διευκρινίσουν τις ζώνες ανάπτυξης των δυνάμεων της Δαμασκού. Η συριακή κυβέρνηση και οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις διεξήγαγαν συνομιλίες σε ρωσική βάση της Συρίας, σύμφωνα με υψηλόβαθμο κούρδο πολιτικό αξιωματούχο.

Νωρίτερα το λιβανικό ειδησεογραφικό δίκτυο al-Mayadeen μετέδωσε την πληροφορία ότι ο συριακός στρατός θα αναπτυχθεί εντός των προσεχών 48 ωρών στην πόλη του Κομπάνι, που ελέγχεται από τις αραβοκουρδικές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) και στην γειτονική πόλη Μανμπίζ, που ελέγχεται από τις SDF και συμμαχικές τους δυνάμεις. Το Κομπανί ελέγχεται από τις αραβοκουρδικές Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) και στην γειτονική πόλη Μανμπίζ, που ελέγχεται από τις SDF και συμμαχικές τους δυνάμεις. Οι δύο πόλεις βρίσκονται στην ζώνη της βόρειας Συρίας που ελέγχεται από τις αραβοκουρδικές δυνάμεις, που αποτελούν στόχο της επίθεσης που έχει εξαπολύσει η Τουρκία και οι συμμαχικές της ανταρτικές δυνάμεις στην Συρία.

[iEpikaira: Πανηγυρική επιβεβαίωση των όσων γράψαμε από την πρώτη στιγμή της  τουρκικής εισβολής στην Συρία ΕΔΩ και ΕΔΩ! Η εισβολή θα γίνει το τουρκικό Βιετνάμ. Είμαστε πολύ κοντά στην ανακήρυξη του Κουρδικού κράτους. Το δίκαιο των Κούρδων θα τους δοθεί και όσοι τους αδίκησαν θα το πληρώσουν στο προσεχές μέλλον...]

Πηγή: Newpost.gr προσπελάστηκε infognomonpolitics.blogspot.com


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×