Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Η "περίεργη" δήλωση Τραμπ όπου εξυμνεί τον εαυτό του σαν επί γης θεό και η "προφητεία" που εκπληρώνει!

iEpikaira.-  Η παρακάτω δήλωση έγινε στο αγαπημένο μέσω του αμερικανού Προέδρου -το Twitter- στις 7/10/2019, ενόψει της τουρκικής εισβολής στην Συρία:
«Όπως έχω ήδη ξεκαθαρίσει, και απλά επαναλαμβάνω συνοπτικά, αν η Τουρκία κάνει κάτι που εγώ, με τη μεγάλη και ασύγκριτη σοφία μου, θεωρώ ότι είναι εκτός ορίων, θα καταστρέψω και θα εξαλείψω την οικονομία της (όπως έχω κάνει παλαιότερα!). Αυτοί πρέπει, μαζί με την Ευρώπη και με άλλους, να προσέχουν...» είπε ο "πλανητάρχης".

Το παρόν άρθρο μπορεί να θεωρηθεί και ως συνέχεια από ΕΔΩ...

Πολλοί μπορεί απλώς να γέλασαν με τον Τραμπ όταν εγκωμίασε τον εαυτό του και αναφέρθηκε στην "μεγάλη και ασύγκριτη σοφία του", γιατί απλά πρόκειται για τον Τραμπ που όλοι γνωρίζουμε. Αλλά είναι μόνο αυτό, ή υπάρχει κάτι πίσω από τις γραμμές που ο ίδιος αρχίζει να πιστεύει;
Κατ' αρχάς είναι γνωστό ότι ο Τράμπ είναι θρησκευόμενος, και ανήκει στην αίρεση των Ευαγγελικών. Ας σημειωθεί εδώ, ότι οι Ευαγγελικοί των ΗΠΑ είναι κάτι σαν "σιωνιστές χριστιανοί" που τα συμφέροντά τους τείνουν να γίνουν κοινά με αυτά των Εβραίων, όπως ήδη γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο. Εκεί, αναφερθήκαμε και στα εγκώμια που έπλεξαν στον Τραμπ το 2017 σχετικά με την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ. Συγκεκριμένα, ο Mike Evans, ένας δημοφιλής χριστιανός σιωνιστής, ιδρυτής του "Friends of Zion", και ένας από πιο ένθερμους υποστηρικτές του Τραμπ στην ευαγγελική κοινότητα, συνάντησε τον αμερικάνο πρόεδρο με την ιδιότητα του ευαγγελικού συμβουλευτικού οργάνου και του είπε σύμφωνα με δημοσίευμα: «Είσαι ο Κύρος». Δηλαδή κάτι σαν τον Πέρση βασιλιά Κύρο ο οποίος επέτρεψε στους εξόριστους Ιουδαίους στη Βαβυλώνα να επιστρέψουν στην Ιερουσαλήμ για να την ανοικοδομήσουν.

Βίντεο: youtu.be

Μήπως τελικά ο πρόεδρος Τραμπ, με τις ως άνω δηλώσεις του -και όχι μόνο-, έχει αρχίσει να πιστεύει ενδόμυχα στον "θεϊκό" ρόλο και αποστολή του!; Μήπως η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του (όπως για παράδειγμα ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ που σίγουρα δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά...) δεν είναι απλώς μια άλλη πτυχή του εκκεντρικού χαρακτήρα του αλλά κάτι χειρότερο!; Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι "Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι!", ενώ η αυξανόμενα παρανοϊκή στάση του αμερικανού προέδρου κατά γενική ομολογία δείχνει να χειροτερεύει...

Η συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ...

iEpikaira


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×