Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΧΑΘΗΚΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ: Πρώτο κόμμα οι τουρκόφρονες!


Πρώτο κόμμα και στην Ξάνθη, εκτός της Κομοτηνής, το DEB Partisi (!) του τουρκικού Προξενείου, με 90% ενσωμάτωση. Εκτός από την Κομοτηνή που από τις πρώτες καταμετρήσεις ήταν με διαφορά το πρώτο κόμμα και πλέον με 96% ενσωμάτωση έχει σχεδόν διπλάσιο ποσοστό 37,46% σε σχέση με την ΝΔ που έλαβε 19,98%.  
Αποτελέσματα Ευρωεκλογών από Ν. Ξάνθη

Το κόμμα DEB Partisi αποτελεί τη συνέχεια του κόμματος «Εμπιστοσύνη» (Güven) στο νομό Ροδόπης και του «Πεπρωμένο» (İkbal) στο νομό Ξάνθης, που ιδρύθηκαν από τον γνωστό πολιτικό Αχμέτ Σαδίκ. Την δεκαετία του  1980 ο Α. Σαδίκ τελούσε υπό την προστασία του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Μεσούτ Γιλμάζ και παράλληλα συνδέθηκε με εθνικιστικούς κύκλους στην Τουρκία. Ο Α. Σαδίκ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στις 24 Ιουλίου 1995 έξω από το χωριό Σώστης της Κομοτηνής. 
Αποτελέσματα Ευρωεκλογών στο Ν. Ροδόπης

Στις Ευρωεκλογές του 2014 το DEB Partisi είχε πάλι εκλεγεί πρώτο σε Ξάνθη και Ροδόπη. Αυτό, το μείζον εθνικό ζήτημα οφείλει να μας απασχολεί ιδιαιτέρα διότι το εν λόγω κόμμα προωθεί έντεχνα, με την συνδρομή και εποπτεία του τουρκικού προξενείου, την δημιουργία ενός «ανεξάρτητου κράτους» στην Θράκη, ενώ παράλληλα διασύρει την χώρα στην ευρωπαϊκή ένωση, διαδίδοντας φήμες για υποτιθέμενη καταπίεση των μουσουλμάνων της Θράκης.
Ποσοστά επικράτειας στις 28/5/2019, 12:56 με ενσωμάτωση 93,76%

Το τραγικότερο της υπόθεσης είναι ότι το DEB Partisi λαμβάνει περίπου το ίδιο ποσοστό (0,74%) στην επικράτεια με το κόμμα του Πάνου Καμμένου (0,80%) όπως φαίνεται παραπάνω. 

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ και εντωμεταξύ περάστε και από ΕΔΩ...



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×