Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

Βλέπει "συνεκμετάλλευση"... Προέβλεψε το αποτέλεσμα των εκλογών... Και έμμεσα αναφέρθηκε στο "απόρρητο" σχέδιο των 180 εδρών...


Το iEpikaira έχει ήδη αναφερθεί στην καλλιέργεια κλίματος συνεκμετάλλευσης από τον Γιώργο Καρατζαφέρη ΕΔΩ και ΕΔΩ. Οι παραπάνω δηλώσεις έγιναν σε συνέντευξη που δόθηκε στο Mega στις 20/02/2023.
Δυο ημέρες μετά, ο Γ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε στον Art Tv (22/02/2023) ότι το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εκλογών θα κυμαίνεται σε ποσοστά άνω του 40% για την ΝΔ. Πρόβλεψη η οποία ήταν εγκυρότατη, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς την διαφορά με τις δημοσκοπήσεις που ήταν μειωμένης αξιοπιστίας. 

Το αξιοσημείωτο βέβαια ήταν ότι πέραν του 40%, ο Γ. Καρατζαφέρης μίλησε και για αύξηση των εδρών της ΝΔ κατά 1/3. Κάτι που παραπέμπει στο "απόρρητο" σχέδιο για 180 έδρες που αποκάλυψε η Εστία της Κυριακής στις 28/02/2023 (ΕΔΩ). Σχέδιο σύμφωνα με το οποίο απαιτούνται τα 3/5 της Βουλής για να προωθηθούν οι "Πρέσπες του Αιγαίου-Αν. Μεσογείου". 

Είναι τυχαίο ότι ο εξωστρεφής και εκδηλωτικός πολιτικός επίγονος του Γ. Καρατζαφέρη, ονόματι Άδωνις Γεωργιάδης (οι σχέσεις των οποίων έχουν διατηρηθεί) είχε προ ημερών μιλήσει για τις περίφημες 180 έδρες και την αναθεώρηση του Συντάγματος;



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×