Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Μας πάνε «φουλ» για «συνεκμετάλλευση»: Ο «τουρκοφάγος» Καρατζαφέρης νέος «λαγός» μετά την Μπακογιάννη

Μετά από τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη ότι «δεν έχει κανένα ταμπού» ακόμη και για συνεκμετάλλευση ενεργειακών πόρων με την Τουρκία, σήμερα ένας πολιτικός που είχε «χτίσει» προφίλ «τουρκοφάγου» βγήκε δημόσια για να μας πει ότι ίσως να πρέπει να δούμε το θέμα της «συνεκμετάλλευσης».

«Kάτω από όρους θα μπορούσε να υπάρχει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, είναι πολύ εγωιστικό να το θεωρούμε κλειστή λίμνη», δήλωσε ποιος; Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στο mega! Τις τελευταίες εβδομάδες οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του κ.Καρατζαφέρη είναι συχνές και πάντα υποστηρικτικές προς την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. Βεβαίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναρτηθεί όλα τα βίντεο με όσα έχει πει κατά καιρούς ο κ.Καρατζαφέρης και για τον πρωθυπουργό αλλά και για υπουργούς του, όπως ο Μ.Βορίδης και ο Α.Γεωργιάδης. Δεν ήταν κολακευτικά όσα έλεγε, αλλά φαίνεται ότι τώρα βλέπει από άλλη «οπτική» τα γεγονότα. Το περίεργο είναι ότι φαίνεται ότι έχει αλλάξει «οπτική» και στα ζητήματα του Αιγαίου. Όπως κι αν έχει η «συνεκμετάλλευση» φαίνεται ότι είναι πρόταση που η ελληνική κυβέρνηση έχει αρχίσει να συζητά ανοιχτά και οι επαναλαμβανόμενες αναφορές σε αυτήν έχουν στόχο να το …συνηθίσουμε!

[iEpikaira: Κρατάμε τα εξής: «Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να καταλάβει ότι διανύουμε μια κομβική περίοδο. Αλλάζουν οι σχέσεις στο Αιγαίο, ανοίγει ο δρόμος για την Ουκρανία, που η ανοικοδόμησή της θα προσφέρει τα μάλα στην Ελλάδα. Ποιος θα τα κάνει αυτά; Ο Βαρουφάκης, ο Βελόπουλος, ο Κουτσούμπας; Είναι δύο, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Επομένως, μόνο και η σύγκριση λέει “εάν θέλετε διαχείριση των κεκτημένων, τότε Μητσοτάκης”». «Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Μητσοτάκη, δεν έχω συμφωνήσει τίποτα μαζί του. Ανακοίνωσα ότι θα πάω στη βόρεια Ελλάδα για να μαζέψω όλους εκείνους που είναι ενοχλημένοι και δεν θα πάνε να ψηφίσουν. Θα πάω να πω την αλήθεια, τι αχθοφορεί ο καθένας στον τόπο». Τα σχόλια τα αφήνουμε στους αναγνώστες...]

Πηγή: militaire.gr


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×