Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 12 Μαΐου 2019

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το τουρκικό UAV εντοπίστηκε και πάλι στις 12 Μαΐου να πετά ανατολικά της Χίου και Κω!

Πτήση τουρκικού UAV στις 12 Μαΐου
iEpikaira.-
Το τουρκικό UAV ξανά στις 12 στης Μαΐου στα μικρασιατικά παράλια απέναντι της Χίου και Κω. Το ίδιο τουρκικό UAV με τα ανεπίσημα στοιχεία ''ΤΚΤΙΚΤΒ2'' σύμφωνα με τον ιστότοπο drflight.blogspot.com είχε κάνει υπερπτήση πάνω από την Χίο στις 9 Μαΐου.

Πτήση τουρκικού UAV στις 9 Μαΐου

Σύμφωνα με το defence-point.gr που επικαλείται τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΑ, ένα τουρκικό αερόχημα πραγματοποίησε πτήση περίπου 10 ωρών από το αεροδρόμιο του Dalaman μέχρι και την Φώκαια όπως αποτυπώθηκε στην ιστοσελίδα Flight Radar 24, χωρίς όμως να κάνει, υπέρπτηση πάνω από την Χίο.

Σήμερα στις 12 Μαΐου διαπιστώθηκε από το iEpikaira ότι το ίδιο αερόχημα έκανε πτήση πάνω από την περιοχή Τσεσμέ και μέχρι και την Κνίδο όπως αποτυπώνεται στο στίγμα στην παραπάνω εικόνα.
Στοιχεία πτήσης 12 Μαΐου

Η αποστολή του τουρκικού αεροχήματος είναι συλλογή πληροφοριών, επιτήρηση, ελέγχου της αεράμυνας του αντιπάλου με χαμηλό κόστος, τη στιγμή που η Πολεμική Αεροπορία αναγκάζεται να απογειώνει μαχητικά για να τα αναχαιτίζει.

Επίσης,  με την συνεχή παρουσία των αεροχημάτων στην εν λόγω περιοχή, επιβεβαιώνεται ότι οι Τούρκοι Επιτελείς συνεχίζουν να την μελετούν εξονυχιστικά όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ο γεωστρατηγικός αναλυτής Α. Δρούγος. Το γεγονός αυτό οφείλει να μας προβληματίζει έντονα.



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×