Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έπεσε η "κυβέρνηση" του ψευδοκράτους! Τυχαία συγκυρία ή κίνδυνος προσάρτησης !;

Θεωρεί ότι υπάρχει «φόρμουλα συγκυβέρνησης» εντός της υφιστάμενης σύνθεσης της λεγόμενης«βουλής» δήλωσε ο παραιτηθείς «πρωθυπουργός» του ψευδοκράτους Τουφάν Ερχιουρμάν που μετά την υποβολή της παραίτησης της τετρακομματικής «κυβέρνησης» που προΐστατο, τασσόμενος εναντίον πρόωρων «βουλευτικών εκλογών» και υπέρ του να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία για τον σχηματισμό της νέας «κυβέρνησης».

Σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Ερχιουρμάν υπέβαλε το πρωί την παραίτησή του στον Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος θα καλέσει σε συνάντηση τα «κοινοβουλευτικά» κόμματα για διαβούλευση και θα δώσει την εντολή σχηματισμού «κυβέρνησης» σε ένα από αυτά ή σε έναν «βουλευτή».

Ο Τουφάν Ερχιουρμάν είπε ότι η εντολή πρέπει να δοθεί άμεσα στο μεγαλύτερο σε δύναμη κόμμα, το κόμμα Εθνικής Ενότητας και ευχήθηκε οι διεργασίες για τον σχηματισμό της νέας «κυβέρνησης» να ολοκληρωθούν το συντομότερο.

[iEpikaira: Μήπως είναι τεχνητή η αστάθεια στο ψευδοκράτος!; Ορατό το ενδεχόμενο για μεθόδευση ώστε να δρομολογηθεί προσάρτηση όπως αναφέρθηκε ΕΔΩ με παράλληλη κατοχύρωση ΑΟΖ!]

Πηγή: protothema.gr


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×