Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Οι δηλώσεις Κοτζιά - Τσιρώνη έγιναν για να χρησιμοποιηθούν ως μαρτυρία υπέρ της θέσης της Τουρκίας στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης όταν θα γίνει η διευθέτηση των διαφορών στο Αιγαίο!

Ακούστε τι λένε οι ανώτατοι αξιωματικοί, ο Ιωάννης Κρασσάς (αντιστράτηγος εα) και Νίκος Καρατουλιώτης (υποστράτηγος εα) για τα όσα δήλωσαν ο υπουργός εξωτερικών κ. Κατρούγκαλος, αλλά και ο Νίκος Κοτζιάς, καθώς και οι Τσιρώνης-Καματερός, δηλώσεις οι οποίες είναι υπέρ της Τουρκίας και τις οποίες θα χρησιμοποιήσουν ως μαρτυρίες υπέρ τους σε περίπτωση που πάμε στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης να διευθετήσουμε τα του Αιγαίου. Η χώρα μας βρίσκεται κολλημένη στον τοίχο από τις δηλώσεις των ίδιων των πολιτικών της.

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό. Πρώτα τον Ιωάννη Κρασά (αντιστράτηγος εα) και κατόπιν τον Νίκο Καρατουλιώτη (υποστράτηγος εα). Ουσιαστικά και οι δύο συμφωνούν στο αυτονόητο: ότι οι δηλώσεις των συγκεκριμένων πολιτικών αποτελούν το καλύτερο δώρο στην Τουρκία! Το ηχητικό είναι από το 12.30'' έως το 44.45''.

Ακούστε την συνέντευξη ΕΔΩ:


Πηγή: indobserver.gr


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×