Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ίμια: Κύριοι του καθεστώτος, ενημερώστε μας περίπου πότε συμφωνήσατε να τελειώσει η παράδοση των ελληνικών νησιών για να τελειώνουμε και εμείς με την ανάπλαση στο Γουδί...

Την δειλία και την προδοσία, το καθεστώς Αλέξη Τσίπρα, σήμερα την βάφτισε αποκλιμάκωση! Δεν μας εκπλήσσει ο βιασμός και η χειραγώγηση των εννοιών αφού είναι μια συνηθισμένη πρακτική των αριστερολιμπεράλ. Προς "αποκλιμάκωση" λοιπόν (sic), μετά την παρέμβαση της "διεθνούς αστυνομίας" των ΗΠΑ, οδεύει η κατάσταση στην παραλίγο βύθιση του άοπλου ελληνικού σκάφους του Λιμενικού στα Ίμια, από εχθρικό και οπλισμένο τουρκικό πλοίο.


Μετά την παρέμβαση των αμερικανών επικοινώνησε ο Τσίπρας με τον Τούρκο πρωθυπουργό Γιλντιρίμ και όχι τον ομόλογό του πρόεδρο Ερντογάν, αφού ο τελευταίος δεν συνηθίζει να μιλά με ιπποκόμους. Έτσι επιτεύχθη η μεγάλη νίκη της εξωτερικής πολιτικής του μορφώματος των ΣΥΡΙΖΑ(Ν)ΘΕΛ όπου συμφωνήθηκε ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ τα ελληνικά πλοία στα Ίμια και ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ τα τουρκικά!
Ταυτόχρονα o Τσίπρας αντέδρασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και αυτοσυνειδησία, για να προστατέψει την εθνική μας κυριαρχία, αυξάνοντας την ετοιμότητα της διακλαδικής "Δύναμης Δ"! Κάτι που γίνεται κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο... Ακολούθησε και η καθηλωτική ανακοίνωση του εκπροσώπου του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για να εκφοβίσει και συνετίσει το αγαρηνό σκυλί:

«Η Τουρκία, μαζί με το μέτρο, έχει χάσει και τον κοινό νου. Εκτός από το να παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζει ούτε γεωγραφία».
Η οποία ανακοίνωση έλαβε ασφαλώς απάντηση από το αντίστοιχο τουρκικό:
«Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρεται ότι ο γ.γ. του υπουργείου προχώρησε σε διάβημα για τις νήσους Ίμια (Καρντάκ) και ανακοίνωση για τα σημερινά γεγονότα.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών παραπληροφορεί την κοινή γνώμη και διαστρεβλώνει τα γεγονότα όπως συνηθίζει να κάνει.

Η πραγματικότητα είναι πως το τουρκικό υπουργείο εξωτερικών κάλεσε τον γ.γ. του ελληνικού υπουργείου εχθές το βράδυ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τους επικίνδυνους ελιγμούς σκάφους του ΛΣ γύρω από τις νησίδες Καρντάκ, οι οποίες ανήκουν στην Τουρκία, προειδοποιώντας ότι εάν οι ελληνικές αεροναυτικές δυνάμεις συνεχίσουν την παρουσία τους στην περιοχή αυτό δε θα γίνει ανεκτό. Παράλληλα έγινε σαφές ότι οι ελληνικές δυνάμεις πρέπει να σταματήσουν αμέσως τις επικίνδυνες δραστηριότητές τους στην περιοχή για το καλό και των δύο χωρών».
Ταυτόχρονα ο Ερντογάν μιλώντας στην ΚΟ του κόμματός του είπε:

«Οι μαγκιές τους είναι μέχρι να δουν τα αεροσκάφη, το στρατό και τον στόλο μας», υποστηρίζοντας πως κάποιοι «υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους» στο Αιγαίο και την Κύπρο.
Εν κατακλείδι, κύριοι του καθεστώτος, ένα έχουμε να σας πούμε... απλά ενημερώστε μας περίπου πότε συμφωνήσατε να παραδώσετε τα ελληνικά νησιά για να τελειώνουμε και εμείς με την ανάπλαση στο Γουδί...

Ο "ετερόκλητος όχλος" ακούει; Έτσι αποκάλεσε ο monsieur Αlexis Kolotoump τα 1.500.000 + 500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια. Πατριώτη ΞΥΠΝΑ! Οι εκλογές έρχονται και κανείς δεν θα έχει δικαιολογία...



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×