Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Οι καμπάνες κτυπούν για την επερχόμενη 3η [και μεγαλύτερη] ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!

Μετά τον εναγκαλισμό των φίλων στην Αθήνα (Μητσοτάκη και Ερντογάν), η Τουρκία θέτει στο τραπέζι των μυστικών και αδιαφανών παρασκηνιακών συνομιλιών και νέες αξιώσεις κατά της Ελλάδας. Μετά τη φιλική Ιστορική (!) Συνάντηση των Αθηνών, η Άγκυρα:

(1) Διεκδικεί καθαρά το μισό Αιγαίο.

(2) Καταργεί το όνομα Αιγαίο και το μεταγλωττίζει σε «Θάλασσα των Νήσων».

(3) Εισάγει τη «Γαλάζια Πατρίδα» επίσημα στα σχολεία, χρησιμοποιώντας διδακτικές φωτογραφικές λεπτομέρειες. Γίνεται βαθιά εκπαίδευση, που είναι συστρατευμένη με την Τουρκική Αναθεωρητική Πολιτική.

(4) Θέλει να θέσει την Ανατολική Μεσόγειο κάτω από τον δικό της πλήρη έλεγχο.

(5) Διακηρύττει ότι είναι δική της η μισή Κύπρος και σχεδιάζει πώς θα προχωρήσει στην πλήρη τουρκοποίηση.

(6) Χρησιμοποιεί την Αλβανία και τα Σκόπια για να πιέζουν την Αθήνα από τις δικές τους βαλκανικές πλευρές και με τις δικές τους αξιώσεις επί μειονοτικών θεμάτων.

(7) Αξιώνει με συγκεκριμένο τρόπο την αποστρατιωτικοποίηση των Νησιών του Αιγαίου και ταυτοχρόνως θέτει θέμα κυριαρχικών δικαιωμάτων επί άγνωστου αριθμού Ελληνικών Νησιών.

(8) Συνομιλεί δήθεν με τον Μητσοτάκη για καλύτερες μέρες στις σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας και, την ίδια ώρα, σχεδιάζει με καθαρότητα και αποφασιστικότητα τις επόμενες στρατηγικές κινήσεις, και εδαφικές, καθώς και θαλάσσιες κατακτήσεις κατά της Ελλάδος.

Πέραν τούτων, η Αθήνα είναι εναντίον της Χαμάς, την οποία, μαζί με τους Δυτικούς και τους Αμερικανούς, χαρακτηρίζει ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ Οργάνωση. Αντιθέτως, ο Ερντογάν την θεωρεί ηρωική, πατριωτική Οργάνωση, που είναι ταυτισμένη με την εξυπηρέτηση των τουρκικών συμφερόντων. Και, όμως, Ερντογάν και Μητσοτάκης αγκαλιάζονται και φιλιούνται διαφωνούντες σε όλα και για όλα.

Ο Μητσοτάκης κοροϊδεύει τον Ελληνικό Λαό. Παρέδωσε την Κύπρο. Υποχωρεί στον Τούρκο. Υποτάσσεται. Παραδίδει σταδιακά και στα κρυφά την Κυριαρχία της Ελλάδος. Η Μητέρα και Εγγυήτρια της πολύπαθης και ημιτουρκοκρατούμενης Κύπρου εδώ και 50 χρόνια, δυστυχώς, αυτοαναιρείται. Και όλα αυτά που σήμερα οργανώνει, σχεδιάζει και ετοιμάζει η Τουρκία, ο Ερντογάν υπόσχεται και απειλεί να τα κατακτήσει και να τα εξασφαλίσει «ένα πρωί». Ή «να έρθει νύχτα». Συνήθως οι Τούρκοι είναι συνεπείς με ό,τι λένε και ό,τι υπόσχονται ότι θα πράξουν… Κατά τραγικόν τρόπον πολλάκις στο παρελθόν δεν τους λάβαμε υπ’ όψιν.

Η Κύπρος προδόθηκε. Παραδόθηκε με εθνικό αυτοεξευτελισμό. Η Ελλάς παραδίδεται. Η νέα Εσχάτη Προδοσία κατά νεκρών και ζωντανών Ελλήνων έρχεται. Ποιοι, πότε και πώς θα μιλήσουν στον προδομένο Ελληνισμό; Οι αυτοεξευτελισμένοι, ανιστόρητοι και χαμαιλέοντες πολιτικοί, οι οποίοι νομίζουν ότι θα κατευνάσουν τον Τούρκο με τη δουλοφροσύνη και την υποτακτική, εξευμενιστική τους πολιτική; Ποιοι, πώς και πότε θα ξυπνήσουν πριν τους ξυπνήσουν οι επιθετικοί πύραυλοι της Τρίτης Εθνικής Καταστροφής (1η 1922 Σμύρνη, 2η 1974 Κύπρος, 3η 2024-2029 Αιγαίο, Κύπρος και Θράκη); Οι Καμπάνες κτυπούν…

Κανείς δεν δικαιούται να συνεχίσει να ζει στις ηδονικές πλάνες του και ειδικότερα οι ηγεσίες που έχουν την ψευδαίσθηση ότι μπορούν διπλωματικά να «διπλώσουν» τον Τουρκικό Επεκτατισμό. Ο Τουρκικός Αναθεωρητισμός καθημερινά εξελίσσεται. Τρώει και τα φύλλα και τα κλαδιά και τον κορμό και τις ρίζες του Ελληνισμού και του Χώρου του. Την κρίσιμη ώρα, βεβαίως, όταν θα αρχίζει η Τρίτη Συμφορά, οι σύμμαχοι της Ελλάδας θα κοιτάζουν αλλού και οι φίλοι της, οι Αμερικανοί, θα μεσολαβούν υπέρ του ισχυρού Τούρκου. Και οι Έλληνες θα σωριάζονται επί των ερειπίων…

Όσοι δεν κατανοούν, όσοι δεν ακούν όσα η Τουρκία υποδομεί στον κατευναστικό διπλωματικό κόσμο, που επιβάλλει η ανιστόρητη συμπεριφορά του Μητσοτάκη, αν δεν είναι συνειδητά υπονομευτές των εθνικών δικαίων, είναι συνεργοί της ερχόμενης 3ης Εθνικής Καταστροφής.



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×