Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Ο βρώμικος ρόλος της Ιταλίας υπέρ της Τουρκίας

Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι η Ιταλία αποτελεί έναν στενό σύμμαχο της Τουρκίας, τόσο στο πολιτικό όσο και το στρατιωτικό μέρος.

Η αδιανόητη ενέργεια της Ιταλίας να σταματήσει τις πωλήσεις όπλων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Σαουδική Αραβία, εκτελώντας ευθέως τις προσταγές του σουλτάνου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δεν είναι απλώς μία φιλοτουρκική ενέργεια. Αλλά μία βαθύτατα ανθελληνική ενέργεια.

Η Ιταλία τυπικά προέβη σε αυτή την απαγόρευση μετά την δήθεν κατακραυγή «ακτιβιστών και βουλευτών» για τη «αιματοχυσία στην Υεμένη».
«Αυτή είναι μια πράξη που θεωρήσαμε απαραίτητη, ένα σαφές μήνυμα ειρήνης που προέρχεται από τη χώρα μας.

Για εμάς, ο σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι μια απαραβίαστη δέσμευση », δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Λουίτζι Ντι Μάιο .

Ίδια στιγμή όμως τόσο ο Ντι Μάιο όσο και η Ιταλία, δεν δίνει δεκάρα για τις σφαγές και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διαπράττει η Τουρκία! Που χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων και την ιταλική πολεμική βιομηχανία, αδιάλειπτα! Μιλάμε για ντροπή και αίσχος, μιλάμε για φαρισαϊσμό και υποκρισία.

Ειδικά από τη στιγμή που η Ελλάδα, εταίρος υποτίθεται της Ιταλίας, έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία αμυντικού χαρακτήρα με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα!

Όλα αυτά, μετά τον βρώμικο ρόλο της Ιταλίας στην Λιβύη, όπου βοηθούσε την Τουρκία ακόμα και με κατασκοπευτική δράση.

Δηλαδή η Ιταλία στερεί όπλα από έναν στρατηγικό εταίρο της Ελλάδας, την ίδια στιγμή που εξοπλίζει έναν εχθρό της Ελλάδας. Ντροπή!

Πηγή: newsbreak.gr


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×