Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ: Εκπρόσωπος των αστυνομικών παραδέχεται ότι «υπήρχε άνωθεν εντολή να ρίξουμε χημικά»;!

[Στο συλλαλητήριο στις 8 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν] ... πολλές δεκάδες χιλιάδες. Τα λεωφορεία από άλλες πόλεις ήταν εκατοντάδες. Κάπου διάβασα για 500, αλλά χωρίς επιβεβαίωση. Πάντως, πάνω από 30 πόλεις έστειλαν λεωφορεία στην Θεσσαλονίκη. Θυμίζω ότι 1250 λεωφορεία είχαν πάει στην Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου.

Στο [παρακάτω] βίντεο, εκπρόσωπος των αστυνομικών παραδέχεται ότι «υπήρχε άνωθεν εντολή να ρίξουμε χημικά» και ότι «ο άνεμος ευνοούσε να πέσουν πάνω τους» (και να διαλυθούν γρήγορα).
Και εδώ σφαιρικές λήψεις για να δούμε πόσο απλωμένος ήταν ο κόσμος

και εδω

(ώρα έναρξης βίντεο 19.27)

Το σχέδιο ήταν απλό
1ον) να ρίξουν απρόκλητα πολλά χημικά πολύ νωρίς για να διαλυθεί η συγκέντρωση γρήγορα. Θυμίζω ότι 7μμ ήταν η δηλωμένη ώρα του Συλλαλητηρίου.

2ον) να επικρατήσουν οι εικόνες με τις μάχες των αστυνομικών έναντι όσων λίγων θα άντεχαν τα χημικά και θα παρέμεναν εκεί, αντί για τις εικόνες με τον λαό να διαμαρτύρεται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Δεν θα τους περάσει. Μέτρο γης να πατήσουν χωρίς να τους βρίζει ο κόσμος δεν πρόκειται να δουν μπροστά τους. Αυτό το ξέρουν καλά. Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως, δεν μπορούν να πηγαίνουν παντού με 6000 αστυνομικούς και 67 διμοιρίες των ΜΑΤ. Έχουν να φάνε πολύ γιουχάρισμα ακόμα.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΔΩ!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Πηγή: antibaro.gr Μεταφορά από το facebook


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×