Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Γ. Χαρβαλιάς: «Οι επικίνδυνες προσωπικές πολιτικές στα εθνικά και οι ωμές παρεμβάσεις τρίτων»

Η εισήγηση της άλλοτε ΥΠΕΞ Ντόρας Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης για το Κοσσυφοπέδιο είναι μία από τις επικίνδυνες προσωπικές στρατηγικές στα εθνικά μας θέματα, σύμφωνα με τον κ. Χαρβαλιά

Ο πολιτικός συντάκτης, αρθρογράφος και συγγραφέας Γιώργος Χαρβαλιάς, μιλώντας στον 98.4, αναφέρεται στις επικίνδυνες για τα εθνικά συμφέροντα προσωπικές στρατηγικές με μικροκομματικό υπολογισμό, σε κρίσιμα θέματα που θα έχουν αντίκτυπο, όπως η εισήγηση της άλλοτε ΥΠΕΞ Ντόρας Μπακογιάννη στο Συμβούλιο της Ευρώπης για το Κοσσυφοπέδιο, που έχει ήδη δημιουργήσει πληθώρα αντιδράσεων στη Σερβία, αλλά και την Κύπρο.

Ο Γιώργος Χαρβαλιάς μιλάει ακόμη για τις προκλήσεις της Τουρκίας σε όλα τα πεδία έναντι του Ελληνισμού και την περίεργα εξευμενιστική στάση μας, όταν ακόμη και στη συνάντηση για τα ΜΟΕ στο ελληνικό υπουργείο Άμυνας οι τουρκικές προκλήσεις δεν σταμάτησαν. Ακόμη πιο κραυγαλέα είναι η είδηση περί πιέσεων για αποστολή αντιαεροπορικών αμυντικών συστημάτων στην Ουκρανία, αφού η διάψευση, όπως λέει, διά στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου, είναι αόριστη και γενικόλογη.

Ο Γιώργος Χαρβαλιάς κάνει λόγο ακόμη για ωμές παρεμβάσεις της Γερμανίας όχι μόνο στην ενεργειακή ατζέντα της Ελλάδας, αλλά όπως λέει ακόμη και στο κλίμα των ευρωεκλογών, παραπέμποντας στη δράση του Γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα, ο οποίος όπως αποκάλυψε σε ομιλίες προς τους νέους, τους καλεί να αποφύγουν στις εκλογές τα λεγόμενα αντισυστημικά κόμματα.

Πηγή: neakriti.gr


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×