Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Putin: Η Ρωσία δεν έχει μη φιλικά κράτη, έχει μόνο εχθρικές ελίτ... Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;

«Υπάρχουν πολλά πολιτιστικά επιτεύγματα στις χώρες που ονομάζουμε μη φιλικές σήμερα», αναγνώρισε ο Ρώσος Vladimir Putin
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin διαβεβαίωσε ότι η Ρωσία δεν θα ακυρώσει τον παγκόσμιο πολιτισμό, όπως κάνει η Δύση με τη ρωσική κουλτούρα.
«Υπάρχουν πολλά πολιτιστικά επιτεύγματα στις χώρες που ονομάζουμε μη φιλικές σήμερα.
Αν και δεν έχουμε μη φιλικά κράτη, έχουμε εχθρικές ελίτ σε αυτά τα κράτη» είπε ο Ρώσος ηγέτης κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους εκπροσώπους των Γραμμάτων και των Τεχνών στην περιοχή Tver.
«Όσον αφορά τον πολιτισμό αυτών των χωρών, ποτέ δεν επιχειρήσαμε να κάνουμε κάτι παρόμοιο με αυτό που προσπάθησαν να κάνουν οι αρχηγοί αυτών των κρατών στον ρωσικό πολιτισμό.
Αντίθετα, πιστεύουμε ότι ο ρωσικός πολιτισμός είναι μέρος του κόσμου, και είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος του• βλέπουμε τον πολιτισμό μας στο πλαίσιο του κόσμου, δεν αποκλείουμε τίποτα από αυτό το πλαίσιο», σημείωσε ο Putin.
Ο Ρώσος πρόεδρος πρόσθεσε ότι «υπάρχουν πολλά καλά πράγματα στον ευρωπαϊκό πολιτισμό, σημειώνοντας ότι «υπάρχουν πολλά προβλήματα στη σημερινή ζωή».
«Και έχουμε μια μοναδική ευκαιρία να δούμε τι συμβαίνει και πώς συμβαίνει στη μεταβιομηχανική κοινωνία στον κόσμο και να αντιδράσουμε αναλόγως και έγκαιρα», υπογράμμισε.

[iEpikaira: Μήπως η δήλωση προμηνύει αλλαγή στρατηγικής και την στοχοποίηση των ελίτ;]

Πηγή: bankingnews.gr


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×