Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Η αστρολογία πάλι στο Μαξίμου: Ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε στη Βουλή για "ευθυγράμμιση των άστρων" που προκαλούν "αισιοδοξία για την ελληνική οικονομία"


Φωτογραφία με τα πέτρινα βατράχια του πρωθυπουργού

Η αναφορά στη Βουλή για την ευθυγράμμιση των άστρων και η ανατολίτικη φιλοσοφία

Λίγοι γνωρίζουν ότι η χθεσινή αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη από το βήμα της Βουλής, σχετικά με την ευθυγράμμιση των άστρων που προκαλούν αισιοδοξία για την ελληνική οικονομία, δεν ήταν κάποιο λεκτικό ατόπημα. Ο πρωθυπουργός κυριολεκτούσε.

[...]Ποιος θα ξεχάσει τον αστρολόγο Μάνο Θωμαδάκη, που είχε παίξει σημαντικό ρόλο στις νοσηλείες Παπανδρέου την περίοδο 88-89, ή την Δήμητρα Λιάνη που πίστευε και στο ξεμάτιασμα μιας Αρμένισσας, με την οποία τηλεφωνιόταν τουλάχιστον 15 φορές ημερησίως κατά τις κρίσιμες ώρες νοσηλείας του Ανδρέα στο Ωνάσειο. 

Οι μεταφυσικές αναζητήσεις λοιπόν του Κυριάκου Μητσοτάκη είχαν έλθει στην δημοσιότητα από φιλοκυβερνητικό μέσο, το οποίο αποκάλυψε ότι οι ορθόδοξες εικόνες στο Μέγαρο Μαξίμου είχαν αντικατασταθεί από είδωλα πέτρινων βατράχων και αγαλματίδιο μόσχου τα οποία είναι μέρος τελετουργικού της ανατολίτικης φιλοσοφίας Φενγκ Σούι.

Η πρόσφατη ανακαίνιση των χώρων που κινείται ο πρωθυπουργός, έχει γίνει βάσει της ινδουιστικής γιόγκα (πρώτη φωτό).

Το αγαλματίδιο μοσχαριού στο σαλόνι του πρωθυπουργικού γραφείου

Η αστρολογία πάλι στο Μαξίμου

26 χρόνια μετά την αποχώρηση του Ανδρέα Παπανδρέου από το πρωθυπουργικό μέγαρο, η Αστρολογία φαίνεται ότι έχει επιστρέψει. Μπορεί να μην έχει δημοσιοποιηθεί, αλλά στο πρωθυπουργικό περιβάλλον υπάρχει έντονη η ύπαρξη της. Σε τέτοιο επίπεδο που μάλιστα λειτουργεί συμβουλευτικά στις αποφάσεις και τις ενέργειες του πρωθυπουργού, όχι τόσο ως προς την ουσία, αλλά κυρίως στον χρόνο τέλεσης συγκεκριμένων ενεργειών.

Αυτός πιθανότατα ήταν και ο λόγος που ο πρωθυπουργός δεν προσήλθε στο κοινοβούλιο να απαντήσει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα όταν ο τελευταίος είχε καταθέσει ερώτηση για τα δάνεια της Ν.Δ., αλλά επανήλθε δριμύτερος στην καταιγιστική του εμφάνιση εχθές στην ολομέλεια της Βουλής.

Η αναφορά του λοιπόν για ευθυγράμμιση των άστρων υπέρ της ελληνικής οικονομίας, ενδεχομένως οφείλεται σε κάποια αστρολογικά συμπεράσματα τα οποία περιήλθαν υπόψη του και του έδωσαν τον αέρα αισιοδοξίας των οποίων τον μετέφερε χθες και στον ελληνικό λαό από το βήμα της Βουλής.

Αντιθέτως πρέπει να ήταν οι αστρολογικές προβλέψεις για την ημερομηνία της συνόδου του ΝΑΤΟ, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε φειδωλός, απέφυγε τις συναντήσεις με τους άλλους ηγέτες και κράτησε διακριτική απόσταση ακόμα και στην αναμνηστική φωτογραφία...

[iEpikaira: Κατά τα άλλα μπαίνουμε στην Εκκλησία, κάνουμε τον σταυρό μας και ανάβουμε λαμπάδες... Οι ανατολικές δοξασίες είναι εντελώς ασύμβατες με την Ορθοδοξία αλλά καθόλα συμβατές με την Νέα Τάξη/Νέα Εποχή.]



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×