Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Γερμανικές Αποζημιώσεις: Οι παγκόσμιοι πόλεμοι δεν είναι τα μοναδικά εγκλήματα της Γερμανίας! Η ιστορία της συγκεκριμένης χώρας μοιάζει με ποινικό μητρώο...

Πολύ σωστά ένας από τους πολλούς έντιμους Πολίτες της χώρας έγραψε το γνωστό «Ντρέπομαι που είμαι Γερμανός»
Οι παγκόσμιοι πόλεμοι και το Ολοκαύτωμα δεν ήταν τα μοναδικά εγκλήματα της Γερμανίας – οπότε πολύ σωστά αναφέρεται ότι, η ιστορία της συγκεκριμένης χώρας μοιάζει με ποινικό μητρώο. Για παράδειγμα, ακτιβιστές των αφρικανικών φυλών Hereros και Nama από τη Ναμίμπια, ετοιμάζονταν πρόσφατα να καταθέσουν αγωγές εναντίον της, με την κατηγορία της γενοκτονίας. Εν προκειμένω, το 1904 το αυτοκρατορικό κράτος της Γερμανίας διενέργησε μία πραγματική γενοκτονία της φυλής των Hereros και των Nama – ενώ μέχρι σήμερα η χώρα δεν έχει ζητήσει καν συγνώμη από τα θύματα της, παρά τις τότε θηριωδίες της.

Σε κάθε περίπτωση, η ειδική Αρχή της Ναμίμπια, η οποία ασχολείται με το θέμα, είχε δηλώσει πως θα καταθέσει αγωγή στο δικαστήριο της Χάγης – ενώ εναντίον της Γερμανίας δεν θα στρεφόταν μόνο η Ναμίμπια αλλά, επίσης, η Μποτσουάνα, η οποία έχει πληγεί ανάλογα από τη γενοκτονία του 1904 (οι κάτοικοι της εκδιώχτηκαν από τα σπίτια τους, ενώ η χώρα ληστεύθηκε κυριολεκτικά). Παράλληλα, ο γερμανικός στρατός χρησιμοποίησε τη μέθοδο της καμένης γης, ενώ δηλητηρίαζε ακόμη και τα πόσιμα νερά για να εξολοθρεύσει όλους όσους αντιστέκονταν στην εισβολή και στην κατοχή –αδιαφορώντας για τους αμάχους.

Σωστά λοιπόν ένας από τους πολλούς έντιμους Πολίτες της χώρας έγραψε το γνωστό «Ντρέπομαι που είμαι Γερμανός», όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται στους Έλληνες η Γερμανία – ενώ εμείς θα έπρεπε να ντρεπόμαστε ακόμη περισσότερο για τη δουλοπρεπή στάση των κυβερνήσεων μας απέναντι στις γερμανικές, προϊόν της διαφθοράς τους και βασική αιτία της σημερινής καταστροφής της πατρίδας μας.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε λοιπόν να δοθεί οριστικό τέλος σε αυτές τις άθλιες πρακτικές – κυρίως όμως να αποφασίσουν όλα μαζί τα πολιτικά κόμματα να διεκδικήσουν αυτά που μας οφείλει η Γερμανία. Η χώρα αυτή πρέπει να πληρώσει επιτέλους για τα εγκλήματα της, αλλιώς θα συνεχίσει να κάνει καινούργια – όπως είναι ασφαλώς η μετατροπή του ευρώ σε δικό της πολεμικό όπλο, με στόχο την οικονομική εισβολή και κατοχή των εταίρων της.



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×