Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Ο Μπόνο, οι "ακτιβιστές" καλλιτέχνες, και η CIA...

Η αυταπάτη πως είμαστε ελεύθεροι...
Ο κύριος Paul David Hewson (Πολ Ντέιβιντ Χιούσον), είναι πασίγνωστος με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Μπόνο (Bono) τραγουδιστής, στιχουργός, επιχειρηματίας, με το μουσικό συγκρότημα U2 και πάνω απ' όλα "φιλάνθρωπος" με την ΜΚΟ του "ONE".

Ο κύριος Bono ανέθεσε τη διεύθυνση της προσωπικής του ΜΚΟ “One” -για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας φτώχειας!- στην επικεφαλής των Αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών κυρία Gayle Smith (Senior Director del National Security Council e Special Advisor), στην οποία ο 'δημοκρατικός μαύρος πρόεδρος' Ομπάμα είχε αναθέσει να χαράσσει τη γραμμή της CIA.

Να σκεφθούμε πως στα τέλη του '70 κι ολόκληρη τη δεκαετία του '80 το μουσικό συγκρότημα των U2 ήταν στην πρώτη γραμμή εναντίον του "συστήματος" κι "αγωνιζόταν" στο πλευρό των αδυνάτων, των ανέργων, της επαναστατημένης νεολαίας, εναντίον του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική... όπως ακριβώς επιβάλλει το... "σύστημα" ώστε να κατασκευάζονται προοδευτικά ινδάλματα του σωλήνα, όπως ακριβώς και οι "επαναστάτες" πολιτικοί-ινδάλματα της "μεταρρυθμιστικής, αντιρατσιστικής αριστεράς" του ιμπεριαλισμού.
Πλούσιο το επίσημο "βιογραφικό" με δράσεις της εκλεκτής Gayle Smith, όπως και πως το όνομά της περιλαμβάνεται στις λίστες των Panama Papers.

Έχει μια πλούσια εμπειρία στη διεύθυνση της ΜΚΟ υπό τον πλήρη έλεγχο της Cia, την "USAID" (United States Agency for International Development), όπου τοποθετήθηκε από την Madeline Albright (1994).

ΠΟΓνωστή ΜΚΟ στην Ελλάδα με τη διοχέτευση κονδυλίων σε ελληνικές οργανώσεις και κόμματα, αλλά και πανεπιστημιακούς για την υπερψήφιση του "σχεδίου Ανάν" (ΟΠΕΚ, ΕΛΙΑΜΕΠ κι άλλοι "πανεπιστημιακοί" βουλευτές, ακόμη κι υπουργοί με ειδικότητα την "τουρκολογία", τις "μειονότητες" στην Ελλάδα... "Συγκλονιστικά στοιχεία, μέσα από επίσημα ντοκουμέντα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που φέρνει στο φως το «Εθνος της Κυριακής», αποκαλύπτουν πώς οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν αδρά την επιχείρηση «ναι» στο Σχέδιο Ανάν για την Κύπρο...") και την ανάπτυξη της "ελληνοτουρκικής φιλίας", που ποτέ δεν απασχόλησε την ελληνική "δικαιοσύνη" αυτή η προσφορά "μαύρων δολαρίων" σε επίσημους ελληνικούς φορείς. Αλλά και πλούσια δράση υπέρ των υποστηρικτών του Σάχη στο Ιράν, των "αντικαθεστωτικών" στην Κούβα, τη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας, των φονιάδων τζιχαντιστών στη Συρία, το Ιράκ, τα δικτατορικά καθεστώτα στην Αφρική κι όπου έχει δράση αυτή η ΜΚΟ των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών για να βοηθήσει την "καταπολέμηση της φτώχειας", δηλαδή την υποστήριξη της τρομοκρατίας.

Τόμοι βιβλίων από τη δράση της κυρίας που αμείβεται επισήμως με 500.000 δολάρια το χρόνο.

Βέβαια μιλούμε για όσα έχουν δει επισήμως το φως της δημοσιότητας, γιατί το μεγαλύτερο μέρος της εγκληματικής δράσης από την Gayle Smith, αποσταθεροποιήσεις καθεστώτων, εξαγορά πολιτικών και κυβερνήσεων, σαμποτάζ σε κάθε μέρος του πλανήτη βρίσκεται βαθιά θαμμένο στα αρχεία των αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο και δεδομένο. Όταν βλέπεις "ακτιβιστές" καλλιτέχνες όπως ο Bono, ο George Clooney, η Angelina Jolie και πολλοί άλλοι κι άλλες, πρέσβειρες και πρέσβεις "Καλής Θελήσεως", πολυεκατομμυριούχους "φιλάνθρωπους", επαγγελματίες "αντιρατσιστές" κι "αντιφασίστες", υπέρμαχους των "ατομικών πολιτικών δικαιωμάτων" και "μειονοτήτων", "αντιεθνικιστές επαναστάτες", "ανοιχτά σύνορα"... προσοχή!

Οι λύκοι φορούν προβιές προβάτων!

Πηγή: ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR" Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκαςdimofantis , thesecretrealtruth.blogspot.com


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×