Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

ΣΟΚ: Αποκαλύψεις για τους Ιλουμινάτι!

Οι αποκαλύψεις της Fiona Barnett στο "Οι Ιλουμινάτι δεν είναι αποκλειστικά εβραίοι" υπενθύμισε αυτή τη συνέντευξη με έναν πρώην Ιλουμινάτι, την Svali. 

Έχω εντοπίσει το χέρι του διαβόλου σε τρέχοντα γεγονότα, μπορεί να είναι πιο κοντά στην αλήθεια από ό, τι νομίζετε.
Μια γυναίκα που μεγάλωσε στη λατρεία των Ιλουμινάτι περιγράφει μια ισχυρή μυστική οργάνωση που περιλαμβάνει το ένα τοις εκατό του πληθυσμού των ΗΠΑ, που έχει διεισδύσει σε όλους τους κοινωνικούς θεσμούς και κρυφά ετοιμάζει μια στρατιωτική εξαγορά. Οι αποκαλύψεις της έριξαν τον «πόλεμο στην τρομοκρατία» και την «εθνική ασφάλεια» σε ένα νέο φως.
Το "Svali" είναι το ψευδώνυμο της γυναίκας, ηλικίας 45 ετών, που ήταν "προγραμματιστής" μυαλού για τη λατρεία μέχρι το 1996. Ήταν η έκτη επικεφαλής εκπαιδεύτρια στο υποκατάστημα του Σαν Ντιέγκο και είχε 30 εκπαιδευτές που την υπέβαλαν. Έχει διακινδυνεύσει τη ζωή της για να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για τη συγκεκαλυμμένη δύναμη και την ατζέντα των Ιλουμινάτι.
Περιγράφει μια σαδιστική σατανική λατρεία που οδηγείται από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο. Είναι σε μεγάλο βαθμό ομοφυλόφιλοι και ασκούν την παιδεραστία, θυσία ζώων και τελετουργική δολοφονία. Λειτουργούν " με το γάντι" με τη CIA και τον Τεκτονισμό. Είναι άραβες υπερασπιστές (η γερμανική μιλιέται στην κορυφή) αλλά καλωσορίζουν τους Εβραίους αποστάτες. Ελέγχουν τον κόσμο για την κυκλοφορίας σε ναρκωτικά, τα όπλα, την πορνογραφία και την πορνεία. Μπορεί να είναι το χέρι πίσω από την πολιτική δολοφονία και την "τρομοκρατία", συμπεριλαμβανομένης της 11ης Σεπτεμβρίου.
Έχουν διεισδύσει στην κυβέρνηση σε τοπικό, κρατικό και εθνικό επίπεδο. στην εκπαίδευση και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα · τη θρησκεία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Με βάση την Ευρώπη, σχεδιάζουν μια «παγκόσμια τάξη» που θα κάνει τις προηγούμενες προσπάθειές της, τον ναζισμό και τον κομμουνισμό, να μοιάζουν με πικνίκ. Μια άλλη λεπτομέρεια: αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι ευχαριστημένοι.
Η θαρραλέα μαρτυρία της Σβάλι εξηγεί γιατί τα παιδιά μας δεν διδάσκονται πλέον τις πολιτικές αξίες, γιατί είναι εξοικειωμένοι με την ομοφυλοφιλία και τη βία και γιατί ο "πολιτισμός" μας κατεβαίνει σε νιχιλισμό και σεξουαλική βλάβη. Αυξάνει την πιθανότητα ότι ο Τζορτζ Μπους και η διοίκησή του είναι Iλουμινάτι και μεγάλο μέρος της "ελίτ" του κόσμου ασχολείται με μια συνειδητοποιημένη εγκληματική συνωμοσία.
Τον Δεκέμβριο του 2000, ο HJ Springer, ο συντάκτης της CentrExNews.com, επικοινώνησε με την Svali και πραγματοποίησε εκτεταμένη συνέντευξη 18 μηνών μαζί της μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο αναπαράγεται επί της γραμμής και προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.
Πιστεύω επίσης στη μαρτυρία της Σβάλι γιατί επιβεβαιώνει τη διαίσθησή μου και την εντατική έρευνα. Τα πάντα ταιριάζουν: από το νεκρό χέρι που φαίνεται να καταστέλλει την ανθρωπότητα στο γιατί ο Κλίντον έδωσε μυστική τεχνολογία στους Κινέζους, σε επίμονες αναφορές στρατοπέδων συγκέντρωσης στις ΗΠΑ. Εξηγεί γιατί οι άνθρωποι που γνωρίζω συμπεριφέρονται με συνωμοτικό τρόπο. Ευχαριστώ την Σβάλι γιατί μου έδωσε ένα τρομακτικό αλλά απίστευτο κλειδί στην κατανόηση του κόσμου.
Svali: "Οι Iλουμινάτι είναι παρόντες σε κάθε σημαντικό μητροπολιτικό κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι Iλουμινάτι πιστεύουν στον έλεγχο μιας περιοχής μέσω των τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων (μαντέψτε πόσοι κάθονται στα τραπεζικά συμβούλια; θα εκπλαγείτε) Τοπική κυβέρνηση: μαντέψτε πόσοι εκλέγονται σε τοπικά συμβούλια; Νόμος: Τα παιδιά ενθαρρύνονται να πάνε στο σχολείο νομικών και στην ιατρική σχολή. Μέσα μαζικής ενημέρωσης: άλλοι ενθαρρύνονται να πάνε στο σχολείο δημοσιογραφίας και τα μέλη βοηθούν στη χρηματοδότηση τοπικών εφημερίδων.
Svali: "Οι Iλουμινάτι είναι μια ομάδα που ασκεί μια μορφή πίστης γνωστή σαν" διαφωτισμός ". Είναι ο Λουσιφεριανός, και διδάσκουν στους οπαδούς τους ότι οι ρίζες τους επιστρέφουν στις αρχαίες μυστηριώδεις θρησκείες της Βαβυλώνας, της Αιγύπτου και του κελτικού Δρουιδισμού. Έλαβαν αυτό που θεωρούν το «καλύτερο» του καθενός, τις θεμελιώδεις πρακτικές, και ενώθηκαν μαζί σε μια έντονα αποκρυφιστική πειθαρχία. Πολλές ομάδες σε τοπικό επίπεδο λατρεύουν αρχαίες θεότητες όπως "Eλ", "Bάαλ" και "Aστάρτη", καθώς και "Isis και Oσιρις" και "Set" .... Γνωρίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι διδάσκουν και ασκούν το κακό. "
Svali: "Ο Weishaupt δεν δημιούργησε τους Iλουμινάτι, τον επέλεξαν σαν φιγούρα και του είπαν τι να γράψει. Οι χρηματοδότες, που χρονολογούνται από τους τραπεζίτες κατά τη διάρκεια των χρόνων των Ιπποτών που χρηματοδότησαν τους πρώτους βασιλιάδες στην Ευρώπη, δημιούργησαν τους Iλουμινάτι. Ο Weishaupt ήταν το "go fer" τους, ο οποίος έκανε την προσφορά τους. "
Svali: "Συνοπτικά, κάθε περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών έχει« νευρικά κέντρα »ή βάσεις εξουσίας για την περιφερειακή δραστηριότητα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες χωρίστηκαν σε επτά μεγάλες γεωγραφικές περιοχές. Κάθε περιοχή έχει τοποθεσίες εντός αυτής που περιέχουν στρατιωτικές ενώσεις και βάσεις που κρύβονται σε απομακρυσμένες, απομονωμένες περιοχές ή σε μεγάλες ιδιωτικές ιδιοκτησίες.
Αυτές οι βάσεις χρησιμοποιούνται ανελειπώς για να διδάσκουν και να εκπαιδεύουν γενιές Iλουμινάτι σε στρατιωτικές τεχνικές, μάχες με το χέρι, έλεγχο πλήθους, χρήση όπλων και όλες τις πτυχές του στρατιωτικού πολέμου. Γιατί; Επειδή οι Πεφωτισμένοι πιστεύουν ότι η κυβέρνησή μας, όπως την γνωρίζουμε, καθώς και οι κυβερνήσεις των περισσότερων εθνών σε όλο τον κόσμο, είναι έτοιμες να καταρρεύσουν. Αυτές θα προγραμματιστούν να καταρρεύσουν και θα συμβούν με τους εξής τρόπους:
Οι Ιλουμινάτι έχουν προγραμματίσει πρώτα μια οικονομική κατάρρευση που θα κάνει τη μεγάλη κατάθλιψη να μοιάζει με ένα πικνίκ. Αυτό θα συμβεί με τους ελιγμούς των μεγάλων τραπεζών και των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων του κόσμου, μέσω της χειραγώγησης των αποθεμάτων και των αλλαγών των επιτοκίων. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα είναι χρεωμένοι στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση μέσω χρέους τραπεζών και πιστωτικών καρτών κλπ. Οι κυβερνήσεις θα ανακαλέσουν όλα τα χρέη αμέσως, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν και θα χρεωθούν. Αυτό θα προκαλέσει γενικευμένο οικονομικό πανικό, που θα συμβεί ταυτόχρονα παγκοσμίως, καθώς οι Πεφωτισμένοι πιστεύουν ακράδαντα στον έλεγχο των ανθρώπων μέσω των οικονομικών.
Δεν ακούγεται ευχάριστο, έτσι; Δεν γνωρίζω το ακριβές χρονικό πλαίσιο για όλα αυτά και δεν θα ήθελα να μαντέψω. Τα καλά νέα είναι ότι αν ένα πρόσωπο δεν έχει χρέος, δεν οφείλει τίποτα στην κυβέρνηση ή το χρέος της πίστωσης και μπορεί να ζήσει μόνος του επαρκώς, μπορεί να είναι καλύτερα από άλλους. Θα επενδύσω σε χρυσό, όχι μετοχές, αν είχα το εισόδημα. Ο χρυσός θα είναι και πάλι ο παγκόσμιος κανόνας και τα δολάρια θα είναι αρκετά άχρηστα (θυμηθείτε μετά τον εμφύλιο πόλεμο; τα χρήματά μας θα αξίζουν όσο είναι τα κονδύλια μετά την κατάρρευση).
Στη συνέχεια θα υπάρξει στρατιωτική επέμβαση, περιοχή ανά περιοχή, καθώς η κυβέρνηση δηλώνει κατάσταση έκτακτης ανάγκης και στρατιωτικό νόμο. Οι άνθρωποι θα έχουν πανικοβληθεί, στις περισσότερες περιοχές θα υπάρξει μια αναρχική κατάσταση και η κυβέρνηση θα δικαιολογήσει τη μετακίνησή τους σαν απαραίτητη για τον έλεγχο των πανικοβλημένων πολιτών. Οι στρατιωτικοί εκπαιδευμένοι ηγέτες και οι άνθρωποι κάτω από την καθοδήγησή τους θα χρησιμοποιούν όπλα καθώς και τεχνικές ελέγχου πλήθους για την εφαρμογή αυτής της νέας κατάστασης πραγμάτων. ... Θα δημιουργηθούν στρατιωτικές βάσεις σε κάθε τοποθεσία (στην πραγματικότητα, είναι ήδη εδώ, αλλά είναι συγκεκαλυμμένες). Τα επόμενα χρόνια, θα ξεπεράσουν το έδαφος και θα αποκαλυφθούν. Κάθε περιοχή θα έχει περιφερειακές βάσεις και ηγέτες στους οποίους είναι υπόλογοι. Η ιεραρχία θα αντικατοπτρίζει πιστά τη σημερινή συγκεκαλυμμένη ιεραρχία.
Περίπου πριν από πέντε χρόνια, όταν εγκατέλειψα τους Ιλουμινάτι, περίπου το 1% του αμερικανικού πληθυσμού ήταν είτε μέρος των Iλουμινάτι, συμπαθής σε αυτό, είτε θύμα του ελέγχου μυαλού (και επομένως θεωρήθηκε χρήσιμος). Αν και αυτό μπορεί να μην ακούγεται όπως πολλοί, φαντάζεστε ότι το 1% του πληθυσμού είναι καλά εκπαιδευμένο στη χρήση εξοπλισμών, ελέγχου πλήθους, ψυχολογικών και συμπεριφορικών τεχνικών, οπλισμένων με όπλα και συνδεδεμένων με παραστρατιωτικές ομάδες ».
Svali: "Το εθνικό συμβούλιο αποτελείται από επιφανείς τραπεζίτες με παλιά χρήματα, όπως: ο Ροκφέλερς, η οικογένεια Mellon, η οικογένεια Carnegie, η οικογένεια Rothschild κλπ. Γνωρίζω ότι δεν πρέπει να ονομάσω ονόματα, αλλά θα το κάνω.
Το «Ανώτατο Συμβούλιο του Συμβουλίου» έχει ήδη συσταθεί ως πρωτότυπο εκείνου που θα κυβερνήσει όταν θα δημιουργηθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Συναντιέται σε τακτική βάση για να συζητήσει τα οικονομικά, την κατεύθυνση, την πολιτική κλπ. Και να λύσει τα προβλήματα που προκύπτουν. Για άλλη μια φορά, αυτοί οι ηγέτες είναι επικεφαλής στον χρηματοπιστωτικό κόσμο, παλιά τραπεζικά χρήματα. Η οικογένεια Rothschild στην Αγγλία, και στη Γαλλία, κατέχει έδρα. Ένας απόγονος της δυναστείας των Αψβούργων έχει μια γενετική έδρα. Ένας απόγονος των κυβερνώντων οικογενειών της Αγγλίας και της Γαλλίας έχει μια γενεαλογική έδρα. Η οικογένεια Rockefeller στις ΗΠΑ κατέχει έδρα.
Αυτός είναι ένας λόγος που οι Iλουμινάτι ήταν αρκετά "ανέγγιχτοι" όλα αυτά τα χρόνια. Τα κυβερνώντα μέλη είναι πολύ, πολύ, πολύ πλούσιοι και ισχυροί. Ελπίζω ότι αυτές οι πληροφορίες είναι χρήσιμες. Πώς μπορώ να το ξέρω; Ήμουν σε ένα τοπικό συμβούλιο ηγεσίας (επικεφαλής εκπαιδευτής), αλλά μίλησα με αυτούς σε περιφερειακό επίπεδο. Επίσης, κάθε παιδί Iλουμινάτι διδάσκεται ποιοι είναι οι "ηγέτες" του, και τους είπε να κάνουν όρκο πίστης σε αυτούς και την "Νέα Τάξη που θα έρθει". "
Svali: "Η ηγεσία των Ιλουμινάτι δηλώνει ότι προέρχεται από τις βασιλικές γραμμές αίματος, καθώς και την αδιάσπαστη μυστική κληρονομιά.
Βλέπετε, υπήρχαν δύο ορισμοί των "δικαιωμάτων" που χρησιμοποιήθηκαν. Ανοιχτά δικαιώματα που βλέπουμε τώρα και "κρυμμένα δικαιώματα" της βασιλικής γραμμής και της ακραίας μυστικής εξουσίας. Μερικές φορές οι δύο ήταν ταυτόχρονες, όπως με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας.
Ποτέ δεν σκέφτηκα ποια χώρα / γραμμή κρατούσε την περισσότερη δύναμη, δεδομένου ότι ήμουν απλώς ένα παιδί που δούλευε.
Svali: "Οι ΗΠΑ θεωρούνται χαμηλότερες, και νεότερες, από τα ευρωπαϊκά υποκαταστήματα. ... Η Γερμανία, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελούν ένα triumvirate που κυβερνά στην ευρωπαϊκή λατρεία. Η ΕΣΣΔ θεωρείται σημαντική και έχει τις ισχυρότερες στρατιωτικές ομάδες. Η ΕΣΣΔ έχει υποσχεθεί την τέταρτη θέση στη Νέα Παγκόσμια Τάξη, ΠΡΙΝ τον ρόλο που θα διαδραματίσουν οι ΗΠΑ, επειδή η ΕΣΣΔ ήταν πιο χρήσιμη και συνεργάσιμη με την πάροδο των ετών με την προώθηση της ατζέντας.
Οι απόγονοι των πρώην κυβερνώντων οικογενειών εκεί συμμετέχουν επίσης στην απόκρυφη ηγεσία, μαζί με τους νεότερους. Δεν υπάρχει μαρξισμός στη λατρεία. Η Κίνα θα ταξινομηθεί μετά την ΕΣΣΔ, τότε οι ΗΠΑ. Αλλά πολλά από τα σημερινά αμερικανικά ηγετικά στελέχη θα είναι στην Ευρώπη όταν συμβεί η αλλαγή και πολλοί έχουν σπίτια εκεί. Θα είναι "μεταβαλλόμενες εθνικότητες"από την μια μέρα στην άλλη, όπως ήταν. Αυτό είναι το μικρό που θυμάμαι. Ήθελα να ήμουν καλύτερος σπουδαστής από αυτά τα πράγματα, αλλά ήμουν πολύ απασχολημένος προσπαθώντας να μείνω ζωντανός όταν ήμουν σε αυτό.
Svali: "Ο ΟΗΕ δημιουργήθηκε στις αρχές του αιώνα για να βοηθήσει να ξεπεραστεί ένας από τους μεγαλύτερους φραγμούς στην κυβέρνηση ενός κόσμου ... Αυτό το εμπόδιο είναι αυτό του εθνικισμού ή της υπερηφάνειας στη χώρα του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν ήταν μια δημοφιλής ιδέα όταν εισήχθη για πρώτη φορά, χρειαζόταν πολλά χρόνια για να καταρρεύσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την καταστροφή οποιασδήποτε αίσθησης εθνικής υπερηφάνειας από μια (όχι τόσο λεπτή) εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης τα χρόνια.
Το ΟΗΕ είναι μια προετοιμασία, αλλά δεν είναι η πραγματική δύναμη στον κόσμο, και θα είναι σχετικά ασήμαντη όταν δημιουργηθεί η ΝΤΠ.
Τα πραγματικά συμβούλια θα προχωρήσουν στη συνέχεια. Αλλά ως μέσο για να πάρει το κοινό να αποδεχθεί την ιδέα της "παγκόσμιας κοινότητας" και της "μίας παγκόσμιας κοινότητας", ο ΟΗΕ είναι ένας σκαλοπάτι στη δουλειά τους προς τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ".
Svali: "Η σύγκρουση στη Μέση Ανατολή είναι μόνο προς όφελος των Illuminists. ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ και ελπίζουμε μια μέρα να το δει να καταστρέφεται και να περνάει το χρόνο του. Ένα από τα κλαδιά ελιάς που προσφέρει ο ΟΗΕ όταν αναλαμβάνει ότι θα αποτρέψουν τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και αυτό θα καλωσοριστεί με χαρά από πολλούς.
Ταυτοχρόνως, οι Ιλλουμινάτι παρέχουν κρυφά όπλα και κονδύλια σΤΙς ΔΥΟ πλευρές για να διατηρήσουν τη σύγκρουση τροφοδοτούμενη. Είναι πολύ διπλΟΊ άνθρωποι. Συνήθιζαν να διοχετεύουν όπλα μέσω της ΕΣΣΔ στην Παλαιστίνη, για παράδειγμα, στο όνομα της προώθησης της «φιλικότητας» μεταξύ της ΕΣΣΔ και αυτού του κράτους και άλλων αραβικών εθνών. Στη συνέχεια, οι IΛΟΥΜΙΝΆΤΙ των Η.Π.Α. θα βοηθούσαν να διοχετεύσουν πυροβόλα όπλα στο Ισραήλ, για τον ίδιο λόγο.
Αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν το παιχνίδι του σκάκι, και βλέπουν τον πόλεμο μεταξύ των εθνών σαν δημιουργία της τάξης μέσα από το χάος. Η ΕΣΣΔ πρόκειται να ενισχυθεί ξανά. Έχει πολύ ισχυρό στρατιωτικό τόσο φανερά όσο και κρυφά (όλοι οι στρατιωτικοί εκπαιδευτές Iλουμινάτι επισκέφτηκαν τη Ρωσία για να μάθουν από αυτούς) να κάθονται ήσυχα . Στη ΝΤΠ, θα είναι πιο ισχυροί από εμάς. "

Πηγή: beforeitsnews.com ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko , thesecretrealtruth.blogspot.com


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×