Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Αφιερωμένο για τους απανταχού Τουρκολάγνους: Φρικτά βασανιστήρια εναντίον Κούρδων της Αφρίν [βίντεο]

Στη δημοσιότητα έρχεται νέο υλικό με τις βαρβαρότητες των μισθοφόρων του Ερντογάν κατά των Κούρδων. Φρικτά βασανιστήρια που θυμίζουν άλλη εποχή, γίνονται στο όνομα του Ρ.Τ. Ερντογάν, οραματιστή της αναγέννησης του Οθωμανισμού.

Η διεθνής κοινότητα έχει στραφεί κατά της Τουρκικής κυβέρνησης και καλεί, δημόσια πλέον, σε ανατροπή του καθεστώτος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Newsweek. Τα εγκλήματα είναι πολλά και οι εικόνες τα λένε όλα…

«Κυριευμένος από την ανάγκη για μεγαλεία, μοιράζεται τα τερατώδη σχέδια του και μετά τα εκτελεί, ο Ρ.Τ.Ερντογάν προχώρησε σε εκστρατεία δαιμονοποιώντας την μειονότητα των Κούρδων ώστε να δημιουργήσει έναν κοινό εχθρό. Όπως ακριβώς κάνουν οι τύραννοι”.

«Σε δύσκολες στιγμές, οι άνθρωποι λατρεύουν τους ηγέτες με αυτοπεποίθηση και ο Ρ.Τ.Ερντογάν βλέπει τον εαυτό του ως το όχημα ανάστασης του Οθωμανισμού”.

«Επέτρεψε στο ISIS να δολοφονήσει Κούρδους και απελευθέρωσε τον Στρατό του εναντίον τους.

«Μπορούμε και πρέπει να τον σταματήσουμε”

«Οι Κούρδοι αποτελούν το 20% των κατοίκων της χώρας . Πολλοί θέλουν την ανεξαρτησία αλλά το 1999 ο Α.Οτσαλάν, ο ηγέτης τους, κάλεσε για ειρήνη μετά την αιχμαλωσία του. Οι περισσότεροι υπάκουσαν αλλά ακόμη υπάρχουν πολλοί που ονειρεύονται την ένωση τους με τους συμπατριώτες τους σε Συρία-Ιράκ-Ιράν ώστε να δημιουργήσει το Κουρδιστάν”.

«Το 2013 ο Ρ.Τ.Ερντογάν υποσχέθηκε την αναγνώριση κουρδικής ταυτότητας, γλώσσας ενώ θα προχωρούσε σε αύξηση των κουρδικών ελευθεριών. Ακολούθησε εκεχειρία αλλά οι εχθρότητες ξεκίνησαν ξανά το 2015”.

«Ο Ερντογάν έλεγε πως απαντούσε στην τρομοκρατία του PKK. Ο Ερντογάν επιτέθηκε με ελικόπτερα, πυροβολικό, τεθωρακισμένα και δολοφόνησε χιλιάδες ενώ έδιωξε 335,000 Κούρδους”.

«Η απόπειρα πραξικοπήματος έγινε δυο χρόνια πριν αλλά ακόμη διατηρεί ουσιαστικά την κατάσταση ανάγκης. Κατηγορεί την Αμερικανό πάστορα, Andrew Brunson, που υπηρετούσε για 20 χρόνια μια μικρή κοινότητα στην Σμύρνη, πως επιτίθεται στο Ισλάμ, υποστηρίζει το πραξικόπημα και το PKK”.

Το βίντεο αποτυπώνει το τι κάνουν οι Τούρκοι στο Αφρίν, το οποίο βρίσκεται υπό την κατοχή τους. Δεν το ελέγχουν κι αυτό φαίνεται ότι προκαλεί νεύρα στους ίδιους και στους φανατικούς τζιχαντιστές συμμάχους τους.

Ακολουθούν βίντεο με παραδείγματα της τουρκική βαρβαρότητας – Σκληρές εικόνες:






ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×