Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΣΟΚ στο Σισμανόγλειο: Προσπάθησαν να παραποιήσουν την ώρα άφιξης του πρώτου νεκρού μετά την «ενημέρωση» Τσίπρα!

Σε σοκαριστικές αποκαλύψεις προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Καταγγέλλει ότι έγινε προσπάθεια «μαγειρέματος» της ώρας άφιξης του πρώτου νεκρού στο Σισμανόγλειο, για να φαίνεται ότι αυτή έγινε μετά την ενημέρωση του πρωθυπουργού.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, είπε ότι «ο πρώτος νεκρός στο Σισμανόγλειο διακομίστηκε πριν τις 22:45 το βράδυ της Δευτέρας».

«Είχε διακομιστει σε έναν χώρο στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών, ήταν απανθρακωμένος και μη αναγνωρίσιμος» είπε ο κ. Γιαννάκος προσθέτοντας ότι «ο δεύτερος έφτασε 23:45».

Ο κ. Γιαννάκος κατήγγειλε, ακόμα, ότι «τη Δευτέρα η διοίκηση του νοσοκομείου προσπαθούσε να φτιάξει κάρτα ότι ο πρώτος νεκρός παρελήφθη 23:55 ακόμα, δηλαδή, και μετά τη διακομιδή του δεύτερου νεκρού για να φαίνεται ότι στο συντονιστικό (σ.σ. η συνεδρίαση παρουσία του Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε μετά τις 23:30) δεν γνώριζαν ότι υπήρχαν νεκροί».

Εξηγώντας γιατί μπορεί να μην έγινε η καταγραφή του νεκρού σε κάρτα το επίμαχο βράδυ, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είπε ότι «στο Σισμανόγλειο γινόταν ένας πανικός. Έρχονταν οι τραυματίες τρεις-τρεις. Όταν ήρθε ο πρώτος νεκρός τον είδαν οι γιατροί και ήταν μη αναγνωρίσιμος, γι΄αυτό τον άφησαν στο θάλαμο και ασχολήθηκαν με τους τραυματίες».



ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×