Έτος o

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Χάρισαν 5.000.000 € στους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ενώ έλεγαν ότι Λεφτά δεν υπάρχουν για συντήρηση καθηλωμένων πυροσβεστικών αεροπλάνων και ελικοπτέρων!


Ερωτήματα εγείρει το γεγονός της παραχώρησης πέντε εκατομμυρίων ευρώ στις 5 Ιουνίου 2018, από τον προϋπολογισμό της Βουλής στο υπουργείο μεταναστευτικής Πολιτικής μετά την απόφαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Την στιγμή που οι Έλληνες πολίτες υπερφορολογούνται και χάνουν τις κατοικίες τους από τους πλειστηριασμούς , ο πρόεδρος την Βουλής χαρίζει απλόχερα 5 εκατομμύρια για αντιμετώπιση των “αυξημένων προσφυγικών ροών”.

Το χειρότερο όλων είναι πως οι ενέργειες αυτές τις κυβέρνησης οδήγησαν στα γεγονότα της Ραφήνας και στον χαμό τόσων ανθρώπινων ψυχών.Καθώς άφησε τη χώρα απροστάτευτη από τις πυρκαγιές ,δηλώνοντας πως δεν υπάρχουν χρήματα για τα ανταλλακτικά και την συντήρηση των πυροσβεστικών αεροσκαφών!

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν κονδύλια που είχαν αποδεσμευτεί για τις ροές των προσφύγων είχαν καταλήξει στις ΜΚΟ ,όπως οι “Γιατροί του Κόσμου” του Γιάννη Μουζάλα και η Actionaid της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη.

Τουλάχιστον εξοργιστικό είναι το γεγονός της παραχώρησης 5 εκατομμυρίων ευρώ στους λαθρομετανάστες !

Σήμερα που οι Έλληνες πολίτες είναι αντιμέτωποι με τα τεράστια ποσοστά ανεργίας, την απίστευτη λιτότητα και την υπέρμετρη φορολόγηση.

Ενώ από 14 Ιουνίου , ακόμη μια πρόκληση περιμένει τους φορολογούμενους αφού θα κληθούν να πληρώσουν και αυξημένο ΕΝΦΙΑ.

Πηγή , thesecretrealtruth.blogspot.com


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×