Δημοσιεύθηκε: Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Σκληρή επίθεση της νέας ιταλικής κυβέρνησης έναντι του Τζώρτζ Σόρος

[...] Ο διεθνής κερδοσκόπος μιλώντας σήμερα στο οικονομικό συνέδριο στο Trento, εξαπέλυσε διπλή επίθεση τόσο κατά του Βλάντιμιρ Πούτιν (που αποτελεί παραδοσιακό στόχο του Σόρος) όσο και κατά της Λέγκα και του Σαλβίνι προσωπικά, λέγοντας ότι "τα παίρνει από τον Πούτιν" για να προκαλέσει στη συνέχεια θύελλα αντιδράσεων.

Οι δηλώσεις αυτές του Σόρος όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν την οργίλη αντίδραση του ίδιου του Ματέο Σαλβίνι που είναι υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης:

«Ποτέ δεν εισπράξαμε ούτε μια λιρέτα, ούτε ένα ευρώ ούτε ένα ρούβλι από την Ρωσία. Νομίζω ότι ο Πούτιν είναι ένας από τους καλύτερους πολιτικούς αυτή τη στιγμή και ειλικρινά ντρέπομαι που η Ιταλία κάλεσε αυτόν τον ασυνείδητο και αισχρό κερδοσκόπο στο έδαφός της».

Σκληρή ανακοίνωση, αν όχι σκληρότερη εισέπραξε ο Σόρος και από τον επικεφαλής του οικονομικού προγράμματος της Λέγκα Claudio Borghi: 

«Ο Σόρος ανησυχεί για την ιταλική κυβέρνηση; Τότε αυτό σημαίνει ότι βαδίζουμε προς την σωστή κατεύθυνση. Αντιλαμβανόμαστε αυτούς που κερδοσκοπούν εδώ και χρόνια επάνω στους μετανάστες, χρηματοδοτώντας ΜΚΟ και λαθρέμπορους για να εισβάλλουν στην Ιταλία. Ο άνεμος όμως για τον Σορος έχει αλλάξει, όπως έχει αλλάξει και για όλους αυτούς που κερδίζουν από τους θανάτους εκατοντάδων ανθρώπων».

Πηγή: ixnos.blogspot.com

Οι περισσότεροι διαβάζουν και ΕΔΩ...

Μοιραστείτε το Άρθρο:

[Απ] ΟΨΕΙΣ Opinion Makers