Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Κυπατζίδικα κόλπα και περίεργες διαρροές στην ΕΥΠ...

Σε μια καυτή περίοδο για τη χώρα μας, που η ΕΥΠ πρέπει να είναι επικεντρωμένη στον εθνικό της ρόλο, φαίνεται ότι βρίσκεται σε περίεργη δίνη φημών και διαρροών, στο επίκεντρο της οποίας είναι ο διοικητής της και πρώην αξιωματούχοι και συνεργάτες της υπηρεσίας, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Μάλιστα, σημειώθηκε το πρωτοφανές περιστατικό η ΕΥΠ να βγαίνει προτού κυκλοφορήσουν πληροφορίες ώστε να «κάψει» αποκαλύψεις που ήταν στα σκαριά και είχαν στο στόχαστρο τον Γιάννη Ρουμπάτη (φωτό) ή, όπως υποστήριζαν οι αντίπαλοί του, το έκανε για να θολώσει τα νερά!

Σύμφωνα με τη διαρροή που έγινε από την Κατεχάκη, έχει αρχίσει ένας «υπόγειος πόλεμος» εναντίον του διοικητή της ΕΥΠ και σύντομα θα έβλεπαν το φως της δημοσιότητας «πληροφορίες», σύμφωνα με τις οποίες: Πρώτον, συγγενής του στη βόρεια Ελλάδα διαθέτει εταιρία που προωθεί «χρυσές βίζες» σε Τούρκους υπηκόους. Δεύτερον, διαθέτει 20 εταιρίες στην Ιταλία, μέσω των οποίων κάνει λαθροδιακίνηση μεταναστών. Τρίτον, ο διοικητής της ΕΥΠ εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης.

Στο πλαίσιο των παιχνιδιών που παίζονται, γίνεται αναφορά και στο σχέδιο Πυθία, που είχε στόχο τον Κώστα Καραμανλή, το οποίο περιέργως επιχειρείται να υποβαθμιστεί από την Κατεχάκη. Πάντως, όπως ομολογεί η... πηγή των διαρροών, ο αξιωματούχος έχει στα χέρια του καυτά έγγραφα. Και το ερώτημα είναι ποιος φοβάται ποιον και γιατί στην ΕΥΠ, ώστε να αρχίσουν κυπατζίδικα κόλπα.

Πηγή: dimokratianews.gr


ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
×